Mi késztethet egy egészséges lelkületű férfi orvostan hallgatót, hogy a nőgyógyászatot válassza?
bánomisén - nek:
a párod nyúlkáljon beléd ne a nőgyógyász !!!!
Neki csak nem töröd le a kezét????,
10:52
A párom férfi, meg szeretem is, tehát neki nem töröm le a kezét. De egy idegen nőnek, még ha nőgyógyász is, nem engedem, hogy benne vájkáljon az alfelemben.
bánomisén
"Hát, belém ne nyúlkáljon nő, mert letöröm a kezét."
Azért a normális nő nem azért jár nőgyógyászhoz, hogy nyúlkáljanak benne, hanem azért amiért bármelyik más dokihoz is megy.
Te szexuális élményért jársz oda???????
10:57
Nem azért, van, aki ellát szexuális élménnyel és az nem a nőgyógyász :-) Ettől függetlenül idegenkedem a gondolattól, hogy nőnemű nőgyógyász vizsgáljon meg.
10:57
Na de éppen ez a kérdés, hogy MIÉRT?
Az nem fordul meg a fejében szakág választáskor, hogy azért a nők nagy tőbbségének azért az kin, hogy egy férfi elött kell terpeszteni! Ez vajon nem zavarja őt, egyáltalán?
hú az előbb mennyi 10:57 lett..
"szerencsére nem mindenki gondolja azt, hogy a nemi szervek látványa miatt lesz egy férfi nőgyógyász!"
erre akartam vélaszolni. 11:02 vótam
bánomisén - nek
"idegenkedem a gondolattól, hogy nőnemű nőgyógyász vizsgáljon meg."
Na de orvosról van szó, nem??? Ezzel szoktak érvelni a férfiorvos pártiak...
Látod, mégsem igy működik ez, és bizony nagyon fontos az orvos neme is ilyen intim vizsgélatok esetén.
Amúgy a lányok/nők nagy többsége pont az ellenkezőjét gondolja annak amit te. És sajnos, ezért járnak olyan kevesen a szűrővizsgálatokra is.
11:09
Persze, hogy orvosról van szó, és ha más lehetőség nem volna, bemennék a nőnemű nőgyógyászhoz is vizsgálatra, természetesen, de ha lehet választani, akkor inkább a hímnemű orvost választom. Szerencsére lehet választani, úgyhogy a nőnemű nőgyógyászok keze biztonságban van tőlem, nem törögetem őket :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!