Ma fogok menni nőgyógyászhoz a barátommal, még sosem voltam. Barátommal együtt bemehetek majd vagy hogy szokott lenni ez?
Néha nekem is szokott kellemetlen lenni a vizsgálat, az túlzás, hogy fáj, de kellemetlen.
Sok orvos bunkó, az enyém sem egy tündérpofa de rendkívül jó orvos (anyám lánykora óta odajár, nála születtem, anyámnak daganata volt, ő vette észre, ő műtötte), az első vizsgálatomkor kimondottan undok volt, de nem azért megyek, hogy kedveskedjen, de amit neked mondott az már durva, ha ilyet beszólna biztos visszapofáznék neki, nem vagyok az hagyom magam típus.
A doki nemét baromira nem értem minek ide keverni, nem tök mindegy... ahogy hallom a nők még nagyon szemetek, de ez csak pletyka én sem ismerek egy db női nőgyógyászt sem. De szerintem teljesen tök mindegy, hogy férfi vagy nő.
ja, az tényleg durva
amugy anyunak csak sok ismerőse jár hozzá, de anyu nem hozzá járt, csak félek másikhoz elmenni mert mivan ha az is ilyen $zemét lesz....
meg vissza kell sajnos menni hozzá mégegyszer mert a laboreredményt hozzá küldik, akkor remélem már nem fog megvizsgálni, mert ma vizsgált meg...
vagy meg fog vizsgálni mégis mégegyszer? szerintetek?
Az a labor eredménytől függ, hogy megvizsgál-e mégegyszer.
"csak félek másikhoz elmenni mert mivan ha az is ilyen $zemét lesz...."
Na de azért nehogy ennél maradj, mert hátha mégrosszabb a másik!!!!
Én is egyetértek azokkal, akik azt mondják keress női dokit, valószinüleg az első alkalommal lett volna a legfontosabb nőt találnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!