Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15 vagyok. A többi osztalytars...

15 vagyok. A többi osztalytarsamnak mar tavaly akkora melle volt, hogy en mellettük rosszul érzem magam. Segitetek?

Figyelt kérdés

Most ugye uj osztalyba kerültem es olyan rosszul erzem magam mivel kicsinek talalom a mellemet.Ugye meg fog nöi?

A többi lanynak mar szinte teljesen nagy.Szerintem azert mert tul vekony vagyok, bar..Mikor nö meg??A többieknek mar olyan nagy az enyem meg a legkisebb melltartoba fer be.

2009. máj. 7. 15:26
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Nem baj,ha kicsi a melled,ez ne zavarjon én már kicsit "öregebb vagyok"mikor ennyi idős voltam mint te,akkor nekem is kicsi volt,a legkisebb melltartó is majdnem nagy volt.Ennek ellenére rengeteg udvarlóm volt,akinek a melled számít az neked ne kelljen.Aztán szülés után meghíztam, most

is vékony vagyok,de 3 mérettel nagyobb lett. Ha túl sovány vagy és hízol,akkor nőni fog,de ha nem nő,ne zavarjon,te úgy vagy jó.Különben meg még nőhet is.

2009. máj. 7. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
ha kicsi vékony lány vagy akkor szerintem semmi baj a kis mellel, azokat a lányokat kedvelem énis a legjobban.
2009. máj. 7. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia,

nekem 15 évesen volt két kicsi bingyóm, még melltartó sem kellett. Aztán néhány év alatt megnőtt, de még mindig kismellűnek számítok. Ne tudd meg, hogy mennyi előnye van. Egy barátnőmnek akkora a melle, hogy melltartóban alszik, mert másképp zavarná... Ja, és a lényeg: a páromnak ez a forma tetszik, mert pont belefér a kezébe. :)

2009. máj. 9. 12:36
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:-)
2009. máj. 9. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!