Elegans étterem, dress code- segitetek?
Sziasztok! Jovo szombatra egy kastélyszallo éttermébe foglaltunk asztalt, a " sikkes" megjelenés , a hely szelleméhez illoen, erosen ajanlott. Hosszu, sotét hajam van, ezt kontyba fogom majd, az oltozékem illetoen: vagy egy fekete ceruaszoknyat veszek fel egy piros-fekete elegans, fuzo-szeru felsovel, magassarku cipovel, vagy egy kis feketét. Az ékszerek mindkét esetben: fehér gyongysor, gyongy fulbevalo. Ti melyik mellett dontenétek?
Ha esetleg mas tippetek van, varom a tippeket, vagy linkeket, koszonom :)
Fűzőszerű felsőt írt, nem fűzőt. Abban tényleg nem túl kényelmes. De ha ő szereti, hadd döntse már el:)
Acélmerevítős fűzőben még aludni is lehet, annyira kényelmes, én imádom :D
Ha a társaságod is a helyhez illően öltözik - kicsit korabelibben - akkor én a fűzős felsőt választanám. Ha egyszerű öltöny, kosztüm lesz a többieken, akkor a kis fekete ruha inkább.
Bár ha tudnál képet feltölteni a fűzős felsőről, az jó lenne, mert nem mind való étterembe sajna.
lefotoztam a felsot, elég gyatra lett a kép, elnézést :)
piros szatén és az elején van egy fekete , muszlinszeru.. " ratét" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!