15 vagyok. A többi osztalytarsamnak mar tavaly akkora melle
volt, hogy en mellettük rosszul érzem magam. Segitetek?
Figyelt kérdés
Most ugye uj osztalyba kerültem es olyan rosszul erzem magam mivel kicsinek talalom a mellemet.Ugye meg fog nöi?
A többi lanynak mar szinte teljesen nagy.Szerintem azert mert tul vekony vagyok, bar..Mikor nö meg??A többieknek mar olyan nagy az enyem meg a legkisebb melltartoba fer be.
Nem biztos, hogy megnő. Vannak kismellű lányok is.
2009. máj. 7. 15:27
2/14 anonim válasza:
Van akinek később nő meg, de rengeteg olyan nő él a földön, akinek kicsi a melle. Sztem ne görcsölj rajta, aki kedvel, az így is elfogad:kis mellel. Meg hát nem mindenkinek tetszik az óriási mell...
2009. máj. 7. 15:28
3/14 anonim válasza:
24 vagyok és nekem még most sem nőtt meg.
2009. máj. 7. 15:36
4/14 anonim válasza:
Persze hogy megno!!!
Mindenkinek megno a melle bar van akinek kissebb van akinek nagyobb...
Ha sovany vagy akkor azert nem nott meg meg.. menszid megjott mar ?!
Mert tenyleg a sovany lanyok kesobb ernek lassabban fejlodnek gombolyodnek ki :P
irj nyugodtan..
amugy ha kicsi akkor segithet rajta egy parnas push up melltarto ami megemeli es megnagyobbitja kicsit :D
puszii`
es fel a fejjel :> van olyan srac akinek a kismellu lanyok tetszenek!! ezert ne aggodj.. engem meg mindig azzal izelnel hogy jajj mekkora mellem van.. es feltekenyek a csajok is ram.. pedig nem nagy csak koromhoz kepes ... mert akkora mint anyume..Szoval nyugi az se jo ha nagy!!!
udv...16/L
2009. máj. 7. 15:41
5/14 anonim válasza:
Nekem már 10 éve ugyanakkora. Most leszek 25. Amikor híztam akkor mellem is nagyobb lett, de mindig lefogytam és újra "összementek". Ha nagyon vékony vagy próbálj kicsit hízni te is. De a lényeg hogy rendesen egyél minden nap, még nőhet a melled legalább 5-6 évig.
2009. máj. 7. 15:53
6/14 anonim válasza:
TELJESEN UGYAN IGY VAGYOK ÉN IS!!! 15 vagyok és az összes osztálytársamnak nagy nekem még a 70/A-s is nagy:S amugy énis nagyon vékon vagyok:S
megjött már a menstruációd? ha nem akkor méég bővn fog nőni..;) kitartás;)
2009. máj. 7. 15:58
7/14 anonim válasza:
A legjobb bnőmnek alig van melle... 15 éves ő is. Kistermetű, és vékony. Valószínűleg ezért is nem nőt még neki, de biztos, hogy nőni fog, gondolom neked is. 15 évesen még nem nagy baj, ha nem nagyok a melleid, és pl én meg azért érzem magam szarul, mert nagyok a melleim, szval én meg azt szeretném, ha kisebbek lennének.:D De neked még megnőhet, nekem már nem fog csökkenni.:D Szval örülj neki...:) És amúgy is a forma is lényeg, nem csak a méret. 15 vagy, úgyhogy bőven nőhet, alakulhat még a tested.
2009. máj. 7. 16:50
8/14 anonim válasza:
Énis így vagyok vele mint te de lehet hogy még fog nőni ha meg nem akkor rengeteg kis mellű nő él nem csak mi és ha késöbb nő meg akkor legalább nem lesz olyan lógos.
2009. máj. 7. 17:47
9/14 anonim válasza:
Szia!
Én is 15 vagyok, és nekem sem annyira nagy és én is görcsölni szoktam miatta. Azt olvastam, hogy ez genetika kérdése is, nézz végig a családodon, hogy nekik mekkora, kérdezd meg édesanyádat, hogy neki mikor kezdett nőni.
Nem kell emiatt izgulni, majd megnő:)
2009. máj. 7. 17:49
10/14 anonim válasza:
Én 20 vagyok, nekem sem nagyok a melleim. Még nőhet, de ha nem is lesz nagy, fogadd el magad. Sok fiú kifejezetten a kis melleket szereti(pl az én barátom is). Nem ezen múlanak a dolgok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!