Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Természetesnek mondható, ha...

Természetesnek mondható, ha egy nő nem akarja, hogy idegen ember hozzáérjen Ott, és nem mer ezért elmenni nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 18:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
85%

Hmm...

Akkor igy értem..

2011. okt. 27. 17:19
 22/34 anonim ***** válasza:
70%

Ja, ez akkor igy más...igy nem ér!!!!!

Túl a hülyéskedésemen, ez biztosan nem jó a kérdezőnek...

Én is bizom a férfiakban, de vannak dolgok, amik szerintem inkább a nőkre tartoznak, és ezek között van a nőgyógyászat is...

De ahogy már mondtam kinek a pap, kinek a papné...

2011. okt. 27. 17:24
 23/34 A kérdező kommentje:

Egyébként 20 éves vagyok, ha ez jelent valamit. És elnézést az elírásért, 2x voltam, nem egyszer... (a második nagyon rossz élmény volt, próbálok úgy tenni, mintha meg sem történt volna, automatikusan 1et szoktam mondani.)

Az elsővel nem volt nagyon sok gondom, 'csupán' rettegtem, a 2. eléggé fájt is...

Valaki kérdezte, hogy hogy fogok így szülni. Ezen már én is gondolkoztam, aggódok is miatta. Már azon gondolkozok, hogy nem is fogok gyereket bevállalni. A párom meg nagyon szeretne, szóval gondban vagyok ezzel. Talán ha női magándokihoz mennék, (akit elég nehéz találni) és ha bejöhetne velem a párom is, jobb lenne. Bár talán nem épp a férfiakban, hanem az emberek iránti bizalmam a gyenge...

Ha ez egy túlzott félelem, pszichológus segíthet? :/

2011. okt. 27. 19:01
 24/34 anonim ***** válasza:
66%
Igen, szerintem jót tenne.
2011. okt. 27. 20:43
 25/34 anonim ***** válasza:
51%
Ha magán dokihoz mész, ott a párod is bemehet veled!!!
2011. okt. 28. 07:12
 26/34 anonim ***** válasza:
82%

Én (férfiként is) értem, hogy az ember nem akar menni...

De az egészsége fontosabb, mély levegőt kell venni, arra készülni kell lelkileg, hogy rossz lesz és menni.

Hogy azért ne csak azt gondold, könnyű beszélni, fitymaszűkület műtétre mentem.

2011. nov. 4. 19:02
 27/34 anonim ***** válasza:
75%

Minden nő ódzkodik a nőgyógyásztól, van aki jobban, van aki kevésbbé...

Ahogy idősödsz, úgy lesz egyre kevésbbé "kibirhatatlan"...

valamennyire majd hozzászoksz. Teljesen megszokni persze nem lehet...

Fiatalként a női doki talán valamit enyhithet a feszültségen...

2011. nov. 5. 07:57
 28/34 A kérdező kommentje:

Nem gondolnám, hogy férfiként könnyű az ember dolga, párom is volt egy műtéten, bár más okból...

Szerintem az egészséghez a mentális egészség is nagyban hozzájárul, és én ezt többre tartom, mint a testi egészséget. És a dokinál csak az idegesség megy. Szóval azt hiszem ezért nem járok el.

2011. nov. 5. 10:18
 29/34 anonim ***** válasza:
77%

szerintem barátkozz vele: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__2347..

nagyon egy időben, ugyanarról a témáról filóztok, ez JEL :)

2011. nov. 5. 10:22
 30/34 A kérdező kommentje:
Jel :D
2011. nov. 5. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!