Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Természetesnek mondható, ha...

Természetesnek mondható, ha egy nő nem akarja, hogy idegen ember hozzáérjen Ott, és nem mer ezért elmenni nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 18:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem is túlzott félelem, keress valakit, aki ezen a félelmen tud segíteni, kineziológust pl, esetleg pszichológust.
2011. okt. 26. 20:49
 12/34 anonim ***** válasza:
51%
Az orvos az egyetlen idegen, akiknek ezt muszáj megtennie a saját érdekedben!!!
2011. okt. 27. 07:32
 13/34 anonim ***** válasza:
58%

szerintem normális a félelem és természetes, hogy szemérmes az ember lánya, de ez sajnos elkerülhetetlen.

Keress másik orvost, lehetőleg nőt, igy talán könnyebb lesz valamivel.

2011. okt. 27. 07:49
 14/34 anonim ***** válasza:
37%

Igen, nem lehet ezt megszokni sohasem, de muszáj elmenni, mert akkor pl. hogy fogsz szülni?...

Talán a női orvos választása javitana a helyzeten...

2011. okt. 27. 07:52
 15/34 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem az ilyen mértékű félelem nem normális. Szerintem ha eleget tudnál a méhnyakrákról, látnál abban szenvedő beteget, akkor inkább elmennél orvoshoz.
2011. okt. 27. 09:47
 16/34 anonim ***** válasza:
33%

ma 07:49

Talán egy nő nem lesz idegen? És a szemérmességet se tévesszük össze a fóbiás rettegéssel. Amit a kérdező ír, az már kóros.

2011. okt. 27. 10:09
 17/34 anonim ***** válasza:
82%

talán kicsit nagyobb a félelmed mint kellene vagy szokásos, de hidd el, hogy minden "normális" fiatal lány retteg ettől a "tortúrától"..

Akinek most nagy a szája, az is igen csak csendben volt az első alkalmakkor..

Valóban nem igen lehet ezt megszokni és nekem is a sokadik vizsgélat előtt is vannak álmatlan éjszakáim...

Az első férfi volt és szörnyű emlékek maradtak (biztosan pechem is volt), utána váltottam női dokira és igy most elviselhetőbb...

Mindenképpen válts dokit, akár férfit akár nőt, de olyat aki megértő kedves...

Gondolom, hogy a női választás jobb lenne, aki persze szintén idegen, de legalább nem szégyenled magad annyira elötte...(hiszen neki is ugyanolyanja van mint neked.)

2011. okt. 27. 16:15
 18/34 anonim ***** válasza:
48%

Én 14 évesen voltam először nőgyógyásznál, persze izgultam, mint minden orvosi vizsgálat előtt, de nem vészesen. Még anyámnak sem engedtem, hogy elkísérjen, dacból :)) Nem is volt semmi gond, még csontom se tört, pedig ártatlan kisleány voltam :) Most 36 évesen pedig teljesen természetes, hogy megyek...elég gáz lenne, ha egy szűrővizsgálat álmatlan éjszakákat okozna.

Több orvosnál is voltam már persze, volt bunkó is, ilyen-olyan, de a legtöbben azért nem emberevők :))) Egyébként jobban meg tudom értetni magam férfi orvosokkal, úgyhogy nőnél nem is voltam még. A mostani doki bácsim pedig tényleg nagyon kedves és megértő.

Visszatérve a kérdésre, nyilván nem vagyunk egyformák, de én már túlzottnak érzem a kérdező félelmét, és valamit tenni kellene ezzel, mert az egészsége láthatja kárát.

2011. okt. 27. 16:36
 19/34 anonim ***** válasza:
36%

16:36

Minden ember más, hogy puffogtassak itt közhelyeket, egyik nagyon szemérmes, a másik kevésbbé...nyilván ez életkortól is függ...

más 16 éves korban és más 40 éves korban esetleg 2 gyerek után...

A női doki biztosan sokkal jobb a szemérmesség szempontjából, és talán más miatt is..hiszen ő is nő, jobban megérthet mint egy férfi. (talán ezért vannak nőből a bábák, szülésznők is...)

egyébbként honnan tudod hogy jobban megérteted magad a férfi orvosokkal, ha nőt nem is próbáltál?...

"Egyébként jobban meg tudom értetni magam férfi orvosokkal, úgyhogy nőnél nem is voltam még."

2011. okt. 27. 17:02
 20/34 anonim ***** válasza:
35%
Minden orvosra vonatkozik ez nálam. Sőt, általában az emberekre :)) Szeretem a férfiakat (nemcsak szexuális értelemben), a nőkben sosem bízom :D
2011. okt. 27. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!