Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kell reggelente kakilnom...

Miért kell reggelente kakilnom vagy pukiznom, ha idegen helyen alszok?

Figyelt kérdés

Mindig,ha idegen helyen alszok.. barát..barátnő amikor reggel felkelek érzem ,hogy nagyon kell pukiznom vagy rosszabb esetben kakilnom. Azért érdekes, mert otthon sosincs ilyen gondom.. és azért.. félek ,hogy egyszer barátomnál véletlen elfingom magam:S:D nem lenne valami vonzó..:D

lehet ez ellen valamit tenni? Előtte való este nem sok minden eszek.. sőt van ,hogy semmit.

21/L

2010. júl. 17. 10:21
 1/10 anonim válasza:
35%
szarjál csak nyugodtan...
2010. júl. 17. 10:27
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Erről eszembe jutott a Good Will Hunting c. film, amikor a pszichiáter mesélte a fiúnak, hogy a felesége mindig fingott, amikor ideges volt...:)

Lehet, hogy te is feszültebb vagy, mert nem a saját ágyadban alszol.

Amúgy meg miért ne pukizhatnál a párod előtt? Szerintem max. egy jót nevetnétek rajta. Ne szégyelld magad! Ha meg kakilni kell, akkor kakilj!

2010. júl. 17. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Okát nem tudom, de ha a természet megköveteli a magét, hát..... WC. Aztán had szóljon.
2010. júl. 17. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
A nők nem finganak!
2010. júl. 17. 10:46
 5/10 anonim válasza:
A székelési inger megfelelő táplálkozás és életmód mellett reggel vagy délelőtt szokott jelentkezni, ez így van rendjén. A nehezen visszatartható szellentésnek két fő oka lehet - vagy túl sok képződik, vagy csak amennyi mindenkinél, de napközben (utcán vagy vizelések alkalmával a WC-n) nem tudsz megszabadulni a gázoktól. Előbbi esetben csökkentsd a cukor és poliszacharidok (pl. ha vegetariánus vagy, temérdek cellulózt fogyasztasz) arányát étrendedben a fehérjék javára (tejtermékek, hús, hal, gomba). Utóbbi esetben már az is segít, ha többet gyalogolsz (naponta pár megállónyit, de lépj ki jól), mert a belek e szükséges kis rázkódása megkönnyíti a béltartalom továbbításával együtt a gázok távozását is.
2010. júl. 17. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

10.46-nak.

Nem ismered a csajomat. Phűű!

2010. júl. 17. 11:12
 7/10 anonim válasza:
37%
Azért mert ideges vagy mert más helyen alszol más ágyban ilyesmi...nekem is vannak ilyenek nekem a hasam is fáj nah pá pusz
2010. júl. 17. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is így szokott lenni, de én azzal magyaráztam magamnak, hogy biztos azért, mert otthon mindig kijön a sok kicsi, nem tűnik fel, de ha másnál vagy, akkor tartod magad, nem engeded a kicsiket sem és reggelre összegyűlik és kínoz, ezért tekerednek a belek és már kakilni is kell mellé :-DDD Nekem még olyan is szokott lenni, hogy elmegyek WCre, hogy most kinyomom halkan, de akkor meg semmi nem jön. xD Úgyhogy van ilyen, elég gáz ügy :-DD
2010. júl. 17. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Én is nő vagyok, és szoktam...:)))
2010. júl. 17. 17:16
 10/10 anonim ***** válasza:
92%
Na, nálam ez pont fordítva van... hidd el sokkal kellemetlenebb érzés hogy nyomja a se*gem de nem jön semmi:( ha egy hétig vagyok oda akkor addig nem tudok wc-zni
2010. aug. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.