Nem tudok idegen helyen pisilni, mit tegyek? Nagyon aggaszt. Mit tegyek?
Most kezdtem a középsulit és érzem hogy nagyon kell pisilnem,szünetbe elmegyek wc-re,de nem tudok pisilni:( Olyan rossz,ráadásul általában mielőtt elmegyek(7óra) pisilek és legközelebb 2-3körül,mert akkor érek haza:(
Mit tegyek,hogy tudjak idegen helyen pisilni?Már ültem percekig a wc-n és arra gondoltam,hogy pisilek,de nem tudtam.Nem félek a fertőzésektől,meg semmitől sem.Szóval nem tudom miért nem megy:(
14/L
én simán kibírom, bár annyi órám és szakköröm van, hogy egy héten 2x érek haza 3-kor és 3x 4 órakkor. de fél litert iszok és kibirom
14/L
természetes én sem ülök rá a wc-re,csak guggolok:D egy kezemen meg tudom számolni,hány helyen ülök rá a wc-re...Nem szeretnék semmilyen fertőzést összeszedni(:
köszi a válaszokat!Megpróbálom,hogy sokat iszok,hátha sikerül pisilnek.De remélem,csak eleinte fura még ez,és meg kell szoknom.Általánosban tudtam pisilni,ha kellett elmentem és pisiltem.Kész,de itt nem megy.
MINTHA ÉN TETTEM VOLNA FEL A KÉRDÉST!
Ugyanilyen bajaim voltak nekem is, nagyon sokáig. Aztán elmentem egy táborba, és ott muszáj volt, rákényszerültem, hogy tudjak pisilni. Iskolában én sem tudok, csak órán. Ha van laza órád, amiről kiengednek, vagy elmondod az osztályfőnöködnek, hogy mi a baj, talán megérti.
L/14
köszi.
egy tanár sem enged ki minket,mert sokan cigiznek,pedig tilos az iskola területén,így a wc-kbe szoktak.A tanárok nem egnednek ki órán,így akkor nem tudnak cigizni,szünetbe pedig ügyelnek a tanárok.
most már azért általában sikerül pisilnem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!