Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? 13/L (lent több)

Ez normális? 13/L (lent több)

Figyelt kérdés
Az a lényeg,hogy legutoljára augusztusban jött meg ,azóta semmi. Igaz,hogy bélbajaim voltak(ebbe most nem mennék bele). Egyébként először tavaly nyáron jött meg. Ez normális,ennyi még kimaradhat??
2011. okt. 25. 10:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
helyes nem is kell még hogy legyen egy pár évig.. amúgy ne lepődj meg, Magyarország legfiatalabb leányanyája 12 éves (volt mikor szült) és a korodbeliek közül már élnek egy páran nemi életet (gyakori kérdések "statisztika szerint")
2011. okt. 25. 11:35
 12/17 A kérdező kommentje:
11:35 : Én úgy emlékszem,hogy 11 volt : D Akkor is... ez hülyeség,hova a francba sietnek?? :)
2011. okt. 25. 12:12
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát én biztos h annyira aggódnék ha velem lett volna ez h inkább megnézetem dokival. Legalább te is megnyugszol h semmi bajod sincs. Én 11 évesen kezdtem menstruálni lekopogom pár nap eltéréssel mindig megjött, nem maradt ki egyszer sem.

22N

2011. okt. 25. 12:39
 14/17 anonim ***** válasza:

hagyjátok már békén az orvossal szerencsétlent, megnézném, hogy közületek hányan jártak nőgyógyászhoz 13 évesen

nyugi kérdező, ilyen kis rendszertelenség meg kimaradások teljesen normális ennyi idősen, akkor menj orvoshoz ha tényleges bajod van

ha nem vagy benne biztos, háziorvost is nyugodtan megkérdezhetsz

itt a válaszolók legtöbbje mindenre és mindenkinek azt mondja, hogy menjél orvoshoz, mert különben nem érdekel az egészséged

nálad meg csak annyi volt, hogy nem tudtad, hogy normális-e ez a kimaradozás, de semmi gond, majd beáll idővel

2011. okt. 25. 13:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm, épp most akartam írni,hogy pedig én már csak azért se megyek még el. Szerintem ráér ,nem akkora nagy probléma ez. meg hát ki nem fél a nőgyógyásztól?! Szerintem akkor is ,,kicsi" vagyok még odamenni.
2011. okt. 25. 13:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért kérdező azt tudd, hogyha tényleges problémád lenne, akkor el kéne menni, és gyermeknőgyógyász is létezik (a húgomnak sajnos volt vele dolga).

De te nem írtál le semmi olyan problémát, ami a te korodban nőgyógyászt indokolna, úgyhogy neked szükségtelen szerintem menni. Szóval nem kortól függ ez, hanem problémától igazából, csak azért hoztam fel a korod, mert ilyen idősen ez normális, csak néhányan, akik már régóta menstruálnak ezt elfelejtik.

2011. okt. 25. 13:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva. : D
2011. okt. 26. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!