3 napja késik a menzeszem. Rettegek, hogy terhes vagyok. Lehetek? Több infó lent.
Nincs semmi biztos jele, és három nap csak Holle anyónál egy esztendő, ennyi simán belefér, ne aggód halálra magad! A stressz sok mindent okozhat, akár ezt is, akár más testi problémákat, de jót biztos nem, úgyhogy próbálj meg egy kicsit valami másra koncentrálni!
:*
Mindenképp tesztelj, amint teszthez hozzá tudsz jutni.
Miért gondolod, hogy terhes is lehetsz, nem védekeztetek?
Barátnőmmel mikor együtt voltunk utána késett két hetet neki. Ne tudd meg milyen ideges voltam miatta.
De neki is vizsgája volt, be is volt gyulladva a keze is és csak ilyen miatt késett neki, szerencsére nem volt terhes.
Megszakításos módszerrel védekezünk már évek óta, kivéve, mikor peteérésem van és már nem bírunk magunkkal, akkor használunk óvszert. Most már egyre idegesebb vagyok... alapból nem vagyok gyerekpárti, sajnos fogamzásgátló tablettát nem szedhetek. :(
Hány nap után kezdjek el igazán félni?
Hát akkor van esély, hogy terhes vagy.
Egy teszt kb 600 Ft, az aktus után 2 héttel már pontos eredményt ad.
Megszakításos védekezésnél maximum 3 év alatt teherbe esel ez 100%.
100 megszakítással védekező nőből 1 év alatt 35 esik teherbe, ez 35%-os arány. Tehát szinte 100%, hogy 3 éven belül összejön a gyerek. Ha nem, azt meddőségnek hívják.
Nem csak peteéréskor lehet érett pete. Bármikor megérhet egy, még menzesz alatt is.
A megszakítás NEM védekezési módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!