Miért van több mint általában? (több lent)
Mostanában sokat fáj a hasam (de csak igy néha-néha rámjön kevés ideig tart de nagyon szokott fájni)és a fehérfolyásom ma olyan sok volt mintha bepisiltem volna.
12/L
Lehet hamarosan megjön a menzeszed :)
14/L
Lehet felfázás, mentrucáió előjele, peteérés előjele.... ha nem fáj és nem viszket akkor a 2., ha kellemetlen szagú, színes a váladék akkor az első.... ha pár nap alatt elmúlik és nincs kellemetlen szaga akkor a 3. Remélem segítettem és érthető voltam. 24L
Ja és utóirat: ezentúl mindig legyen nálad pár betét, egy váltóbugyi és nedves intim lemosókendő... ugyanis bárhol megjöhet és jobb ha felkészülten várod, akkor nem ér annyi kellemetlenség :)
nem csíp-viszket köszööm amúgy már nagyon várom mert az osztályból csak 2-en vagyunk a barátnőmmel akiknek nincs meg és rossz hogy a többiek mindig erről beszélnek és igen hirtelen lett több.
köszönöm a segítséget!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!