Lányok/nők! Ti hogyan mentek el? (több lent)
Úgy értem amikor a nőgyógyászhoz mentek.. ott lenn alakítotok valamit ? vagy hogyan milyen formában hagyjátok ?
vagy a nőgyógyásznak ez mindegy ?
A nőgyógyász elég sok mindent látott. Persze fontos, hogy ápolt, tiszta legyél, de ezek olyan alap dolgok, amiket szerintem mindenki megtesz mielőtt ilyen vizsgálatra megy, ha arra gondolsz, hogy fazonírozz-e, és ha igen, mennyire, szerintem teljesen mindegy.
Én általában úgy időzítem, hogy előtte lezuhanyozom, frissen szőrtelenítem a területet, és olyan ruhát veszek fel, amit könnyen le is tudok venni. De ha te nem szőrtelenítesz, akkor emiatt nem muszáj.
A nőgyógyász nem szereti a borotváltat,mert aki szóváteszi,az azt mondja,hogy nagyobb a fertőzésveszély.
Különben teljesen mindegy neki,hisz nem nőnek kezel, hanem páciensnek.
A legfontosabb, hogy tiszta legyél. Saját magam bikinivonalon szoktam leszedni a szőrt, máshol minden eredeti:)
Szerintem nem érdekli a dokit hogy nézel ott ki, én is csak a magam kedvemért csinálom ezt:)
köszönöm nektek tényleg
sokat segítettetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!