Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, ha baj van, miért nem...

Lányok, ha baj van, miért nem mentek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Miért fontosabb az, hogy az orvos ne lássa a puncitokat, mint a saját egészségetek! Az orvos nem azért van ott, mert élvezi, hogy puncit láthat! Miért nem értitek ezt meg?
2010. szept. 8. 07:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Inkább belehalok, mint elmenjek orvoshoz... nem a p*ncim miatt, hanem mert nem tudok hinni az orvosoknak, nem bízok meg bennük. (legyen ez akár nőgyógyász vagy sima háziorvos, vagy akármilyen professzor...). . .
2010. szept. 8. 08:04
 2/26 anonim ***** válasza:

Majd jön Lilla a "Milyen jogaik vannak..."-ból és jól ellátja a bajodat! :P

Amúgy csökevényes beszűkült dolognak tartom, ha valaki szégyellősségből kockáztatja az egészségét.

2010. szept. 8. 08:09
 3/26 A kérdező kommentje:
Kedves második Válaszoló! Pont ezt nem értem én sem, hogy miért fontosabb valakinek a szégyenlősség, mint a saját egészsége. De mindkettőtöknek köszönöm a választ!
2010. szept. 8. 08:20
 4/26 anonim ***** válasza:
Nem mindenki egyforma, és mindenkinek más a fontosabb, más az értékrendje. Nekem pl első az iskola, aztán a család, stb, de van akinek fordított. Ugyanígy, aki szégyellősebb, az inkább lesz szégyenlős és beteg, mintsem elmenjen, ezt is meg lehet érteni, nem mindenkinek fontos az egészsége...
2010. szept. 8. 08:24
 5/26 anonim ***** válasza:
63%

Én mennék orvoshoz, ha mehetnék, de mivel nem tudom fizetni a havi öt ezer forintot, így inkább kihagyom. Lesz ami lesz..

Egyébként nem értem én sem, miért kell egy doki előtt így viselkedni. Gyerekes.

2010. szept. 8. 08:24
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem legtöbben nem szégyenlősségből nem mennek, hanem azért mert baromi drága midnenféle vizsgálat és kezelés és sajnos sokszor el is kezelnek.

Sajnos nem igazán megoldható, de ingyenesek kéne legyenek a nőgyógyászat és fogorvosi kezelések, sőt még a pszichologusok is. Kevesebb beteg lenne az tuti.

2010. szept. 8. 08:26
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. azért nem megyek mindig, mert nem lehet csak úgy beállítani, és ha mondjuk majd szétvakarom magam, akkor rohadtul nem vigasztal, hogy jövő pénteken van időpont.

Aztán, ha fogad is, akkor is az van, hogy benéz, és vagy azt mondja, hogy nem lát semmit, vagy ránézésre felír valamit, hogy hmmm hmmm igen-igen, ami aztán semmire sem lesz jó. Az asszisztense egy paraszt, 5 orvosból három paraszt, nem lehet tudni mikor melyik van, az egyik bámul is míg öltözök, meg lekezelő. Aztán persze vissza kell mennem, hogy valami mást írjon fel, mert amit felírt először, nem hatott. És így megint időpont kell, megint várhatok.

Magánra alkalmanként 6ezerért plusz, amit felírt nincs pénzem.

Általános bajokkal egy ideje jobban járok, ha a tájukra sem nézek, hanem kutakodok egy kicsit és kikezelem. gyorsabb.

2010. szept. 8. 08:26
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer elmentem nődokihoz, mert a strandon össze szedtem valami fertőzést. Na a vizsgalat, ultrahang, kenet minta vétel és a gyogyszerek kb 20 ezer forintomba fájt és nem is használt.
2010. szept. 8. 08:34
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
én nem járok orvosokhoz akkor sem ha bajom van...csak extrém esetekben. nem is a szégyenlősségen van itt a hangsúly, mert azt magasról leszarom...hanem egyszerűen gyűlölöm az orvosokat, a rendelőket, a kórházakat. nem bízom bennük és a tudásukban sem feltétlenül! bunkók, lekezelőek, tudatlanok, pénzéhesek. a nagy többség.
2010. szept. 8. 08:36
 10/26 A kérdező kommentje:
Ha ennyire nem érdekel az egészségetek, akkor miért írtok ide? Itt látatlanban senki nem tud segíteni.
2010. szept. 8. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!