Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, ha baj van, miért nem...

Lányok, ha baj van, miért nem mentek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Miért fontosabb az, hogy az orvos ne lássa a puncitokat, mint a saját egészségetek! Az orvos nem azért van ott, mert élvezi, hogy puncit láthat! Miért nem értitek ezt meg?
2010. szept. 8. 07:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy senki nem tud segíteni? Lefogadom, hogy egy csomó mindenkinek segítettek már itt.
2010. szept. 8. 08:48
 12/26 anonim ***** válasza:
az, hogy nem rohangálok dokihoz minden egyes alkalommal mikor büdösebbet fingok mint amilyet szoktam, az nem jelenti azt, hogy ne foglalkoznék az egészségemmel. személy szerint egészségügyi kérdéseket pedig nem teszek fel.
2010. szept. 8. 08:50
 13/26 anonim ***** válasza:

Enis nagyon elcsodalkozom azon, hogy nagyon sok ember ezen a forumon erdeklodik, es varja a megoldast arra, hogy a leirt betegsege, ami altalaban "5" szobol all,mint leiras, hogy panaszmentesse valljon.

Felelotlenseg, mivel latni kell a betegeket, s alaposan megvizsgalni, azert is, hogy ne maradjanak szovodmenyek pl. ami aztan megkeseritheti az eletuket 1 eletre, s aztan mar keso banat.

Vagy pedig megkellene ismerkedni a testunkkel, s annak mukodesi rendszerevel, majd a termeszetes gyogymodokkal, ahhoz, hogy Ongyogyitast tudjunk csinalni.

Egyebken nem hinnem az orvosokban van a hiba, En ugy latom, hogy a mai ember az, Aki nem torodik Onmagaval, nem figyel oda elegge sem az etkezesere, sem az eletmodjara, s aztan amikor beteg lesz, akkor mar az orvostol varja a csodat!

En ha nem orvos, de termeszetgyogyaszt keresnek fel,de nem is jutna eszembe, hogy egy ilyen forumon oldjam meg a betegsegem kezeleset!

2010. szept. 8. 08:53
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Vagy azért, mert a lányomat elvittem sztk-s nőgyógyászhoz Vecsésen, aki vizsgálat után kijelentette, hogy a gyerek terhes. Aztán az ultrahang kimutatta, hogy csak cisztája van. Szerintem nem mindegy és a frászt hozta rá és rám is!!!!

Lehet, hogy itt látatlanban jobb diagnózist kapott volna, mint a dokitól?

2010. szept. 8. 08:56
 15/26 Kriszti83 ***** válasza:
Azért vannak kivételek. Én 18 éves korom óta rendszeresen járok orvoshoz, a két évente kötelező rákszűrést én évente kérem a dokimtól, mert az egészségem igenis fontos.
2010. szept. 8. 09:14
 16/26 anonim ***** válasza:
A sok "nem hiszek a z orvosaokban, utálom őket, nem bízom bennük" véleményűeknek írom, hogy amikor meg aztán tényleg nagy baj van, akkor mentőt hínak, és sipákolnak, hogy segítsünk gyorsan... akkor bezzeg már hirtelen jók az orvosok! és fel vannak háborodva, ha esetleg meg merem említeni, hogy talán előbb kellett volna orvoshoz fordulni, s akkor nem az életéért kűzdenénk... ( egy mentő)
2010. szept. 8. 09:15
 17/26 anonim ***** válasza:
biztos nem fogok sipákolni sem mentősnek, sem orvosnak az életemért. az a dolguk, hogy gyógyítsanak és életeket mentsenek. vagy nem ezért kapják a fizetést? nem ők választották ezt a szakmát?
2010. szept. 8. 09:22
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Aki a pénzre hivatkoznak, azoktól kérdezném, hogy ha nincs pénzük, akkor miért nem mennek sztk-s orvoshoz! Ha jól tudom, az ingyenes, ha van tb kártya.
2010. szept. 8. 09:41
 19/26 A kérdező kommentje:
*?
2010. szept. 8. 09:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Mert (ahogy már írták is) fél évre, de min. 1-2 hónapra kapsz időpontot és úgy kezelnek, mint egy darab sz*rt (legtöbbször), és általában csak kidobod a pénzt a felírt gyógyszerre, mert nem használ, hiszen az "orvos" még arra sem veszi a fáradságot, hogy normálisan megvizsgáljon.
2010. szept. 8. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!