Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, ha baj van, miért nem...

Lányok, ha baj van, miért nem mentek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Miért fontosabb az, hogy az orvos ne lássa a puncitokat, mint a saját egészségetek! Az orvos nem azért van ott, mert élvezi, hogy puncit láthat! Miért nem értitek ezt meg?
2010. szept. 8. 07:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nézd, sokan nem jókedvükben járnak magándokihoz.

Húzós,rizikós-néha az se tud csodát tenni..-de még mindig jobb, mint a futószalagon, sztkban,ahol lesza...ják az embert és ugy kezelnek mint a kapcarongy.(tapasztalat)

2010. szept. 8. 11:02
 22/26 anonim ***** válasza:

én eü-s vagyok(tanulok még, de már dolgoztam kórházban) és én sem rohanok azonnal dokihoz. volt szerencsém látni, hogy mi megy az sztk-ban, hogy mi meg egy rendelésen(pl sebészeti ambulancia). én látom persze az elltás nehézségeinek másik oldalát is és megértem, de egy dokitól igenis elvárható, hogy normálisan kezelje a beteget. az egyetemen tanítják, hogy miként kell bánni a beteggel, hogyan kell elérni, hogy bízzon az orvosban és ne csak akkor menjen dokihoz, ha baj van. na ezt a gyakorlatban alig látom. voltam olyan nőgyógyásznál, aki vizsgálat után még letolt bugyival és nadrággal kizavart a rendelőbőla váróba, hogy majd kint felöltözök. ezek után ki menne oda jó érzésekkel? senki.persze mé sorolhatnám hosszasan. magánra kinek van pénze? min 6000 egy vizsgálat. pl én sem tudnám kifizetni. ha meg teszem azt viszket vagy gombára gyanakszom, akármi, kérek időpontot, hát elmehetnek a sunyiba, hogy min 1 hónapot kell várni. inkább előbb megbézem hogy milyen vény nélküli szer van, kipróbálom. nekem most csúnya húlyaoghurutom volt, egy vény nélküli gyógynövényes szer szépen elmulasztotta.

ettől még bízok az orvosokban(na nem mindegyikben), de amíg lehet kerülöm a kórházat.

2010. szept. 8. 11:43
 23/26 anonim válasza:
nekem a kedvencem volt :D bementem a nődokihoz, és elmodtam mit érzek, kértem h vizsgáljon meg, erre bólogatott h "biztosan gomba..." mielőtt megkérdezhettem volna h azért nem vizsgálna-e meg, nagykegyesen sóhajtotta, hogy akkor vetkőzzek... majd felírt vmit, ami rohadt drága volt és nem használt, majd szerencsére én magamtól rájöttem, hogy egy gyerekkori vesebetegségem okozott nehézségeket, és csípett meg minden... (közben volt egy hugyhúlyag röntgenem is folyamatban, amiből végül kiderül, meg sok más, meg akartam tudni mi bajom van és alapos akartam lenni) ennyit a nőgyógyszokról... oda se megyek többet, azóta is csak röhögök :D a következő mi lesz, belépek a köszöbön és már zavar is ki a doki h "gomba" miközben megfázásom van??... :DDDD
2010. szept. 8. 14:26
 24/26 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem egy orvos alapján miért kell leírni az összeset. Pl ez az "ennyit a nőgyógyászokról". Én meg életemben először elmentem nőgyógyászhoz a bajommal, aranyos volt, óvatos, rendesen megvizsgált és tudta mi bajom.

Attól, hogy vannak szar orvosok, még vannak jók is. Olyanhoz én sem mennék el, akiről az egész városban az a hír járja, hogy egy hentes.

Amúgy vszínűleg a legtöbben tényleg a rossz élmények és a rengeteg várakozási idő miatt nem mennek el.

Csak azt nem értem, hogy akkor már miért nem vmi hiteles forrásban néznek utána, hogy mi bajuk lehet. (orvosi oldalak, lapok, szakkönyvek), miért egy totál anonim oldalon várnak segítséget?

Néha olyan dolgokat olvasok itt, hogy a fülem kettéáll...

2010. szept. 8. 14:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Én pont ma voltam nőgyógyásznál. Magánra nincs pénzem, ugyanis most fejeztem be a sulit és nincs munkám, a szüleimtől meg nem kérhetek csak úgy 20 ezret hogy kikezeljenek normálisan. Én sem szeretek nődokihoz menni, mert nagyon ritka a normális, aki nem csak hasraütésszerűen kiír valamit. Odamentem, az orvos 1 óráig sehol nem volt, a váróban 2 cigányasszony ült. Arról panaszkodtak, hogy 10 hetes terhes, így már nem lehet elvetetni, a másik csak 9 hetes terhes,így "szerencsére" el tudja vetetni. Végül behívtak, kb fél percet tartózkodtam a rendelőben, elmondtam hogy hüvelyi fertőzésem van, megvizsgált, szinte meg se tudtam szólalni, annyira rohanni kellett, mikor kiírta az asszisztens a kúpot, már akkor bent volt a következő. Nekem még lett volna néhány kérdésem, de egyszerűen meg se hallgatott. De nem hagytam magam, végül, megkérdeztem hogy a páromnak nem-e ír ki valamit, erre a válasz.... "menjen urulógushoz". Ráadásul vagy 6 embert lerendezett 20 perc alatt, aztán el is ment. És ezért kapja a fizetését. A nagy semmiért. Gombát állapított meg, és kiírta a Betadine hüvelykúpot és Omicral kapszulát. Az utóbbit ki sem váltottam mert annyira drága volt.
2010. szept. 8. 18:28
 26/26 anonim válasza:
Én még kisebb vagyok, de én elmegyek orvoshoz. Pl.: gyerekorvos kell még, ő tökéletesen jóba van velem, már életemet is mentette meg nem is egyszer.Barátkozni kell a kokikkal! :'(
2011. nov. 12. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!