Hogy győzzem le a nőgyógyásztól való félelmemet?
Hú, köszi a sok választ meg bíztatást! De azt nem is tudtam, hogy szűzen máshogy csinálják, meg hogy fáj... :S
Durva lesz.
Csak azért is parázom, mert az az én privát területem... a doki pedig idegen, betolakodó. Komolyan mondom, tudom, kicsit dilis vagyok, de az az enyém, még pasi sem látta, nem hogy holmi doktor előtt kerüljek ilyen kiszolgáltatott helyzetbe. Ez inkább lelkileg jelent nekem gondot, nem annyira testit. De el fogok menni mindenképp :S
Köszi mindenkinek a tippeket is, meg a tapasztalatok megosztását.
Szia!
Ha budapesti vagyok tudok ajánlani egy nagyon aranyos,laza,mosolygós,fiatal Doktornőt:)
Én is a női dokit ajánlom, ha nem sürgős, akkor keress egyet szép nyugodtan...
A combfixet ajánlotta valaki...
Ha férfi dokihoz mész én semmiképpen sem ajánlanám a combfixet, azért azt inkább "izgatáshoz" használják, gondolj a sztriptíztáncos, vagy a peepshows lányokra...
8:38
"a nők mindenféle színű, szagú folyással teli puncival mennek hozzá.".. na ez nem izgató, abban biztos vagyok,
de itt arról van szó, hogy éves szűrésre menő fiatal, esetleg még szüz lányok milyen nemű dokit válasszanak.
Ha van rá lehetőség, akkor nőt.
Egyébként sem az az izgalmas, hogy mit gondol, érez a doki, hanem az, hogy te hogy érzed magad!!
19:51
"Ha attól félsz, hogy "jajj meglátja a nunim" vagy hasonló, hidd el őket már rohadtúl nem izgatja"
Őket nem izgatja valószínőleg, de itt nem miattuk van aggodalom, hanem az asztal "másik felén" levőről, vagyis rólunk!!!
Az lehet hogy a dokit baromira nem izgatja az egész, de engem viszont nagyon és ez a fontos számomra is, nem a doki "lelki" állapota...
Nem lehet ezt megszokni sohasem, de tudomásul kell venni, hogy bizony muszáj időnként elmenni...
Csökkentheted a "kínokat", ha sikerül női dokit találnod, aki kedves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!