Tüsszentéskor elcseppen a vizeletem, ez kóros, és mit lehet ellene csinálni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt gyógyszeres kezelésre, intim tornára.Mit tanácsoltok,van másnak is ilyen problémája?2009. máj. 4. 11:20
1/6 anonim válasza:
Persze hogy nem normális, ha tüsszentéskor elcseppensz! Szerintem gyógyszer erre nincs, de az intim torna biztos, hogy jó hatással lenne! A Kriston-féle intim torna vizelettartási problémákra is jó! Van könyve, kazettája a módszerről, de a legjobb talán egy tanfolyam lenne.
2/6 anonim válasza:
szia. no vagy? nem vagy terhes veletlenul?nekem akkor volt ilyen, amikor terhes voltam. megszuletett a fiam utana elmult.
3/6 A kérdező kommentje:
40 éves nő vagyok. Gondolom, terhesség alatt nyomja a méh a húgyhólyagot,azért fordolt elő. Nekem nincsenek vizelettartási problémáim, csak annyi a baj, hogy tüsszentéskor elcseppen a vizelet.
2009. máj. 4. 11:42
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy televan a h. hólyag , és tüsszentéskor összerándulnak az izmok.Viszont a záróizomnak akkor is zárnia kellene,ilyen esetben is. Gondoltam még a felfázásra is, de nincs ilyen problémám.
2009. máj. 4. 11:45
5/6 anonim válasza:
Természetesen az is vizelettartási problémának minősül, ha tüsszentéskor elcseppen a vizeleted, hiszen ez azt jelenti, hogy a záróizmok nem képesek megfelelően benntartani a pisit. Ez a "vizelettartási probléma" lényege. Az elcseppenés és a bepsilés között nohabár óriási fokozati különbség van, a probléma ugyanaz. Gyengék a záróizmaid, de intim tornával szerintem néhány hónap alatt helyre lehet tenni. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. máj. 5. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!