Ha három keresztes a vizeletem akkor ez jelezheti hogy a hüvelyben előfordulhat e. coli?
a hüvelyemben kitenyésztettek e.colit kaptam rá antibiotikumot kb 2 hónapja volt ez,most fájdogált az oldalam így elmentem dokihoz aki megnézte a vizeletemet és 3keresztes pici gyulladás van mondta.Pedig a vizelés közben nem csípett,de én attól tartok hogy most ez azért léehet mert a hüvelyemben megint e.coli van?
mintha egy ördögi kör lenne:( vagy lehet nincs is baci a vizeletben? dehát a gyulladást baci okozza nem?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:11
nem mondod?!!! persze egyértelmű,én csak azt akartam"érzékeltetni" hogy könnyen fertőzödnek meg lent ott a dolgok,nade mindegy kívánom neked ne legyen ilyen bajod...
Nem megsérteni akartalak, csak érzékeltetni, hogy hülyeséget írtál.
Kérj lemosott vizeletet, akkor majd kiderül hol is van pontosan a probléma ha ennyire nem bízol ebben az eredményben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!