Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem korai még 20 hetesen, ha...

Nem korai még 20 hetesen, ha tüsszentéskor elcseppen a vizeletem? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút nem korai.Ez még a nem állapotos nőknél is előfordulhat,te pedig már a 20. hétben vagy....
2009. júl. 23. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem próbáld meg az intim tornát elsajátítani, ugyanis ez a szülésnél és utána is jó szolgálatot tehet. Remélem tudtam segíteni.

Boldog babavárást!

2009. júl. 23. 11:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az intim tornát most kezdtem el tanulgatni,nem szeretnék később még nagyobb gondot.Meg kell ezt említeni a védőnőnek vagy az orvosnak?
2009. júl. 23. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem már a 6. héten is előfordult.:-(

Remélem ha meglesz a baba rendeződni fog.

2009. júl. 23. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Érdekes mert ebben az időben nekem is előfordult ugy a 20.-ik és a 28.-ik hét között talán. Már én is aggódtam,de mostanában meg semmi. Pedig allergiás vagyok ugyhogy van amikor rendes tüsszögő roham kap el. Most vagyok 34 hetes de egy csepp sincs sosem. Pedig nem tettem semmit. Valamiért elmult.
2009. júl. 24. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!