Ha intimgyantáznátok, és a kozmetikusnál egy férfi/fiatalember kozmetikus várna rátok, mit tennétek? Elszaladnátok, vagy megcsináltatnátok?
az összefüggés az, hogy egy egészséges férfinek messze nem közömbös egy punci, cici látványa, vagy ha az , akkor az már régen nem férfi...
mig egy nőre, ez messze nem áll.....
"hidd el, nem az jár az eszében, hogy egy NÖT gyantáz,"
ha te egy fiatal, egészséges, jóképű férfi cerkáját babrálnád, mi járna a fejedben?....
Na látod....
21:34
"nekem sokkal inkább negativ egy nö elött meztelenkedni, mint egy féri elött "
Te pl. uszodában a férfi öltözőben vetkőzöl???
Véletlenül találkoztam a kérdéssel, és kíváncsiságból beleolvastam....bár ne tettem volna. Kérdező: úgy látom, te nem is választ vártál- gondolom ezt abból, hogy például az első VÁLASZOLÓt rendesen lehurrogtad többek között te is, pedig sztem korrektül válaszolt-csak "rosszat".
Te csak rohanj el visítva, ha férfi kozmetikus várna a szalonban, nyugi, nem fognak hibbantnak nézni, mindenki ezt csinálja.
Aki még nem látott férfi kozmetikust: én igen:D. Meglepetésszerű volt számomra is a találkozás, és bár furcsálltam, hogy nem nő vár, maradtam. Amúgy ez volt az indító témánk az ismerkedésben. Nekem ebben a kozmetikusban az tetszett, hogy ellentétben a több, kipróbált nővel, ő "szánt rám időt", nem úgy éreztem/érzem, hogy összecsapja az egészet, és jöhet a következő. Amúgy meg jól kijövünk (vagy csak üzleti fogás részéről:)), de soha nem tett kétértelmű megjegyzéseket, nem hívott el pl kávézni, tehát abszolút professzionális a viselkedése. És bár nem kértem intimgyantát egyetlen kozmetikustól sem, beszéltünk erről a témáról is, és azt mondta, hogy az eléggé "nehéz terep" meg érzékeny ahhoz, hogy ha akarna se tudna "úgy" figyelni rá. A párom, na igen, neki az első reakciója: "Keress egy rendes nőt!". Aztán megszokta:)
ó na válasza volt:
"A párom, na igen, neki az első reakciója: "Keress egy rendes nőt!".
Na de TE juszt se kerestél!! EZ igen! Ne is hagyd magad befolyásolni!
ó na tegnap 23:10
Miért haragszol a világra? nem hiszem hogy bántani akarnak....
lásd:
1. "Kérdező: úgy látom, te nem is választ vártál"
2. "te semmi mást nem csináltál a kérdés kapcsán, mint piszkálódtál "
Hmmm...
Jó régi a kérdés,de jót röhögtem:)
Elsőre nyilván meghökkennék,de ez nekem is olyan,mint az elsőnek..Neki ez a szakmája,furcsa,de ez van,ha ért hozzá,miért ne csinálhatná?vagy szerintetek a nőgyógyászok is mind öregek és csúnyák?
Sőt mondok durvábbat,nekem a férjem sem akadna ki rajta,miért is tenné?Elárulom,h manapság rengeteg férfi is gyantáztat,akár intim részeken is,akkor az ő barátnőiknek is ki kellene akadni,h mi az,h egy másik nő nyulkál a cerkánál...na ne röhögtessetek már...Azt hiszem,aki szerint ez az egész ciki,az gyerek,és még sokat kell tanulnia/tapasztalnia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!