Pár napja 16 éves vagyok azt mondták 16 évesen már menzeszelnem kéne de nekem nincs. Nem is lesz?
Figyelt kérdés
ritkán ,jön kellemetlen szagú fehér folyadék2009. máj. 2. 21:04
11/16 A kérdező kommentje:
anyukámnak már 6.os korában tesómnak 8.os korában én meg 10.es vagyok :S
2009. máj. 3. 14:34
12/16 anonim válasza:
sztem várj egy kicsit. anyudnak mondtad már? Ki vagy fejlődve rendesen? lehet jobb lenne elmenni egy dokihoz:S még mindig az uccsó voltam:)
13/16 anonim válasza:
megint én.
lehet egy két hónap és megjön. ha fáj a hasad, vagy melled, akkor ez már az lesz. vagy ha pici barna folyásod lesz. nekem mindig barna folyás van amikor megjön. ja és nekem elsőnek amikor megjött, előző este iszonyatos fej fájás gyötört. remélem mihamarabb megoldódik a problémád.
14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm
hát még biztos fogok fejlődni (remélem)nővérem ilyenkor már fejlettem volt szerintem 4 év van köztünk de már majdnem egymagasak vagyunk csak én vékonyabb kisebb a mellem és a hangunk kezd megkülönböztethetetlenné válni
2009. máj. 3. 15:01
15/16 anonim válasza:
De ha nagyon félsz, akkor menj el egy nőgyógyászhoz, ő meg nyugtat, vagy pedig elmondja ha probléma lenne, és add rá valamit. Sok szerencsét. Ne aggódj, meg fog az jönni, amikor a legkevésbé sem számitol rá. És hidd el, vissza fogod sirni a menstruáció nélküli napokat:) De a legjobb persze az ha megjön. :)
16/16 A kérdező kommentje:
:D köszi :)
félek a melleim nem fájnak se folyásom nincs
2009. máj. 3. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!