Milyen először a nőgyógyásznál?
16 éves vagyok és szűz, de már nagyon rég óta gyanúm volt, hogy elkaptam egy fertőzést, valamilyen gomba-félét, mert a folyásom mindig másmilyen volt... De nem foglalkoztam vele igazán, mert csak néha jött elő, sőt azt hittem, hogy normális így ennyi idősen. Nyáron viszont elkezdett hullani a hajam, és a pisilés is sokszor fáj, de ez sem mindig. És volt is, hogy nagyon begörcsölt a hasam... Mostmár csak néha fáj, főleg jobb oldalt az alhasamnál, de a pisilés ugyanúgy fáj. És ami még furcsább az az, hogy régen sosem volt valami pontos a menzeszem, és pont mostanában (kb. 3 hónapja) szinte percre pontos.
El fogok menni nőgyógyászhoz, hamar, mert tudom, hogy ez nem játék, csak kérlek nyugtassatok meg, hogy nem olyan rossz az, mint ahogy én elképzelem... Nekem még a tampon felhelyezése is fáj, nem hogy még fel is nyúljon valaki... Ismétlem, el fogok menni. Tényleg, csak gyorsan össze szedem magam.

A felnyúlkálás elég régimódi módszer -
Miért nem használnak inkább ultrahangot, avval
sokkal több mindent látni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!