Jártatok már úgy, hogy mikor húzzátok ki a tampont, vmibe beleakad, és azt is húzod ki?
Én már többször jártam így,és eléggé kellemetlen.Mikor lenézek,akkor látom,h vmi izmot is húzok ki vele.Olyankor pedig jó ha van nálam olló,mert elvágom a kék zsinort,és csak így tudom eltávolítani a tampont.De utána nincs semmi baj,visszaugrik a helyére az izom.Veletek már előforsult ilyen?
21 vagyok
Ne haragudjatok, hogy beleszólok.
Én még nem jártam így, de eléggé furcsa a hüvelyemnél nekem is, szerintem. Még nem voltam nőgyógyásznál soha, tehát nem tudom ami nekem van normális-e.
Nem is tudom hogy kérdezzem... milyen ez pontosan amiről ti beszéltek? Hogyan tudhatnám meg, hogy nekem is olyanom van-e?
Amúgy szerintem is nőgyógyászhoz kell menni, mert csak könnyebb lehet ha találtok rá megoldást.
Hát sajnos tuti,h nem alvadt darab...
Éjszakai bagoly:szerintem ha ez lenne a bajod,akkor nem tudnád semmivel se összekeverni!Vmi oda nem illő dolgot húznál ki magadból,ami teljesen átfogja a tampont.
Én vagyok a bagoly :D
Értem. Szerintem is fordulj orvoshoz mielőbb és ő majd rendbe teszi a dolgokat.
Biztos találkozott már ilyesmivel, ide is írt valaki, szóval biztos nem csak neked van ilyen problémád.
Minden jót kívánok, remélem minden jól sikerül majd és hamar túl leszel a dolgon.
Igen,nekem volt sajnos:(
Elmondom nektek,hogy a zárójelentésemben benne van,hogy a neve Septum?...még az orvosok sem tudják a pontos nevét ennek a valaminek,ezt modták is nekem!
Érdemes orvoshoz menni,mert ha leszakad,akkor folyik a vér,én totál legyengültem,és sápadt voltam,mire elláttak!
Azt hiszem,égettek,a nem eszakadt végét,és utána 2varratom volt!A sex,néha fáj is,mert érzem a varrat helyét!
Nekem is volt hasonló, nekem a szűzhártyám maradvágya volt (pedig 16 évesen vesztettem el, éltem rendszeres nemi életet és 21 évesen jött ki belőlem is egy tamponcserénél, csak nekem nem vérzett, de beakadt és nem akart kijönni, majd visszadugtam és mégegyszer kihúztam, akkor már nem volt gond) a szűzhártyát nem feltétlen egy hártya szerű képződménynek kell elképzelni, van akinek vékony, van akinek vastagabb, és nem mindenkinek egyformán szakad át (ezt doki mondta), van hogy évekig "lifeg" ki valami bőr szerű (mint az izom) olyan képződmény, de nem okoz fájdalamat. Amúgy műtétttel el lehet távolíttatni, de ha nem zavar nem muszáj. Mondjuk ilyen esetben kell, ha beleakad a tampon, elszakad és vérzik, mert akár fertőzés, gyulladás is kialakulhat. Én most vagyok 24 éves, és nem kellett műteni, egész szépen visszahúzodott, de azért néha még mindig elő tudok halászni egy kis "cafatot"
bocs a hülye fogalmazásért, de máshogy nem bírtam leírni.
Jaj de jó,hogy ezt elmesélted!Köszönöm szépen!Kicsit megkönnyebültem így:)Majd jövő héten megyek orvoshoz.Majd elmesélem mit mondott:)És nagyon köszönöm Mindenkinek,hogy segítettetek nekem!:)
Nem gondoltam volna,h ennyi komment lesz!
Köszi
Sziasztok!Voltam nődokinál és nagyon megnyugtatott:)Mikor már mondtam a panaszomat,már akkor mosolygott!
Azt mondta,hogy nagyon erősek az izmaim,és ezáltal a szűzhártyám is erősebb.Abból adódott a problémám,hogy van rajta egy lyuk,és ebbe akad bele.De ez nem vészes.Kérdeztem,hogy akkor gondolom nem tanácsos tampont használni..azt mondta,hogy használhatok,csak óvatosan húzzam ki.Nem fog leszakadni.De nyílván nem fogom használni.Köszönöm szépen még1x,h ennyien válaszoltatok a kérdésemre:)Remélem Nektek nincs ilyenetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!