Jártatok már majdnem pórul hashajtó miatt? Hogy történt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 14:34
1/4 anonim válasza:
hihi, igen :-) a plázában f*stam össze magam... tök ciki volt. te jártál már így?
2/4 anonim válasza:
Ne tudd meg! Akkoriban újítottuk fel a lakásunkat, ezért nem volt használható wc-nk. Fogyókúrás céllal szűztea kapszullát szedtem, ami működésbe lépett... Őrült tempóban hagytam ott a kocsi mellett száját tátó férjemet, és rohantam a lakótelep szélén lévő bokrokba!!! Az sem érdekelt, hogy a fenti lakásokból esetleg odaláthatnak.
3/4 A kérdező kommentje:
Én szerencsére még ennyire közel nem kerültem a bajhoz, csak bevásárlás közben kaptam pár figyelmeztető csikarást, de elmúlt és otthon csak valamivel hígabbat kakiltam.
Utolsó:
Ez nemsemmi! Jól meghajthatott. És legalább erős görcsökkel jött ki meg hangosan?
2010. máj. 9. 16:52
4/4 anonim válasza:
Nem azzal volt gond. Sokkal inkább hiányzott a wc-papír!!! (Maradt a növények levele:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!