Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jártatok már úgy, hogy mikor...

Jártatok már úgy, hogy mikor húzzátok ki a tampont, vmibe beleakad, és azt is húzod ki?

Figyelt kérdés

Én már többször jártam így,és eléggé kellemetlen.Mikor lenézek,akkor látom,h vmi izmot is húzok ki vele.Olyankor pedig jó ha van nálam olló,mert elvágom a kék zsinort,és csak így tudom eltávolítani a tampont.De utána nincs semmi baj,visszaugrik a helyére az izom.Veletek már előforsult ilyen?

21 vagyok

2009. máj. 2. 12:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
3%
én még nem jártam ígyy, lehet azért mert pasi vagyok és nem hasznáépk tampont:D
2009. máj. 2. 12:33
 2/25 anonim ***** válasza:
3%
izé nem használok..javítás:)
2009. máj. 2. 12:35
 3/25 A kérdező kommentje:
örülök Kedves,h még nem jártál így!Nem véletlenül tettem fel a kérdésemet a "NŐK egészsége"rovatba.
2009. máj. 2. 12:43
 4/25 anonim válasza:
100%
Hát én nem jártam igy,de még olyanról se hallottam,hogy valakivel ez elöfordult volna.Szerintem menj el orvoshoz,mert ez nem normális dolog.
2009. máj. 2. 12:45
 5/25 anonim válasza:
100%
Feltétlenül keress fel egy nőgyógyászt, lehet, hogy semmi, de jobb utána járni:)
2009. máj. 2. 12:48
 6/25 A kérdező kommentje:
:( ok,köszi a válaszokat!
2009. máj. 2. 12:49
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én már jártam igy!!!Nekem is volt ott lennt egy izom szerű akármi!!!Mindig beakadt nekem is a tampon!Soha senki nem mondta,hogy annak nem kell ott lennie!Nőgyógyászra gondolok!És 1szer együtt voltam a barátommal,és leszakadt

folyt a vér,egy 10perces műtéttel eltávolitották!!

Ez egy ritka dolog...olyan,mintha 2hüvelyed lenne

mindenképp menj el dokihoz vele,nehogy neked is leszakadjon!!!

22/L

2009. máj. 2. 13:34
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

uristeeen a hideg is kirázott ahogy olvastam.

Mindenhogy menj orvoshoz, ez rettenetes lehet. Sztem elvileg nem kéne ott semminek se kijönni a tamponnal, ez veszélyes lehet:S Tényleg menj orvoshoz, rem nincs smi komoly bajod.

2009. máj. 2. 13:34
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
uhh ilyenről még én sem hallottam, mindenképp irány a nőgyógyász, biztos tud segíteni
2009. máj. 2. 16:04
 10/25 A kérdező kommentje:
Jézusom!Ez nagyon durva!Köszönöm szépen,h leírtad ezt nekem.
2009. máj. 2. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!