Jártatok már úgy, hogy mikor húzzátok ki a tampont, vmibe beleakad, és azt is húzod ki?
Én már többször jártam így,és eléggé kellemetlen.Mikor lenézek,akkor látom,h vmi izmot is húzok ki vele.Olyankor pedig jó ha van nálam olló,mert elvágom a kék zsinort,és csak így tudom eltávolítani a tampont.De utána nincs semmi baj,visszaugrik a helyére az izom.Veletek már előforsult ilyen?
21 vagyok
Szia!Én már jártam igy!!!Nekem is volt ott lennt egy izom szerű akármi!!!Mindig beakadt nekem is a tampon!Soha senki nem mondta,hogy annak nem kell ott lennie!Nőgyógyászra gondolok!És 1szer együtt voltam a barátommal,és leszakadt
folyt a vér,egy 10perces műtéttel eltávolitották!!
Ez egy ritka dolog...olyan,mintha 2hüvelyed lenne
mindenképp menj el dokihoz vele,nehogy neked is leszakadjon!!!
22/L
uristeeen a hideg is kirázott ahogy olvastam.
Mindenhogy menj orvoshoz, ez rettenetes lehet. Sztem elvileg nem kéne ott semminek se kijönni a tamponnal, ez veszélyes lehet:S Tényleg menj orvoshoz, rem nincs smi komoly bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!