23 évesen most megyek először nőgyógyászhoz. Nem fog ezért megszólni az orvos? Nagyon félek, mégis, hogy működik egy vizsgálat?
Igen,csak most,hogy készülök elmenni nézegettem neten dolgokat,és a frászt hozta rám néhány írás.:S Lehet,hogy hüvelydaganat,meg ilyeneket olvastam.
Mindenképpen elmegyek,főleg most már,mert nagyon megijedtem, nehogy legyen valami komolyabb bajom.
Bolondka vagy:)
Mindenképp menj el orvoshoz, ha már nemi életet élsz, de amiatt ne parázz, hogy nem látszik a lyuk.
Senkinek nem látszik (akinek nem toltak fel előtte egy 10 cm átmérőjű tárgyat...).
A hüvelyfal összefekszik, ez teljesen normális.
15:17
"Számomra ez rettentően kellemetlen,mert nagyon szégyenlős vagyok."
Hát elég sokan így vagyunk ezzel...
Meg kellene próbálnod egy női dokit találnod, ma már nem lehetetlen ez! Pláne, ha nem is égetően szükséges az elmenetel, akkor nézz körül előbb!
Ne izgulj! Kellemetlen valóban, de nem elkerülhető. Sajnos.
Keress olyan dokit, akit ismerősöd ajánl, esetleg.
A vizsgálat közben is bármikor, ha úgy érzed, hogy valami nem ok, azonnal abbahagyhatod és kereshetsz másik orvost.
Már az elötte lévő beszélgetés is sokat elárulhat a dokiról és nyugodtan mondhatod, hogy inkább majd máskor jössz...
És lehet mást keresni! Szerintem a női doki a jobb, ha találsz...
Elmentem ma,SZTK-ban voltam,és nem volt jó tapasztalatom az orvossal,viszont anyukám orvosa nem volt bent,és izgultam,hogy mi lehet a baj.
Gyulladásban van a hüvelyem ezért éreztem úgy,hogy megvan dagadva. Nem részletezett semmit,újságot olvasott... Kellemetlen volt,és többet ahhoz az orvoshoz nem is megyek,de legalább megtudtam mi a bajom.:S
Legalább túl vagy rajta és most már nem izgulsz annyira....
Változatlanul az a véleményem, hogy női dokit próbálj találni az talán empatikusabb, hiszen ő is nő és talán a terpesztés is kevésbbé kínos...
próbálj ismerős orvoshoz járni, úgyis elég kellemetlen....
szerintem is nő az igazi, ha találsz...
De a lényeg az, hogy túl vagy rajta és szakadjon meg a bunyevác dokija, úgyse mész hozzá többé!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!