Felírna e nekem az orvos gyógyszert hüvely vizsgálat nélkül?
A hüvelyi ultrahangot az orvos csinálja, nem kell máshová menned.
Anélkül, hogy megvizsgálna, honnan tudhatná, hogy mi bajod van? Ha szüz vagy, akkor természetesen óvatosabb veled, meg egy vizsgálat egész más, mint egy intim együttlét. Feltétlen menj el, mert ha komolyabb a bajod, akkor minél tovább vársz, annál nehezebben lehet rendbehozni - és ha késöbb emiatt nem lehet gyereked, akkor nem fogod bánni?
Érzi a méhedet. Érzi, hogy meg van e valahol nagyobbodva, gyulladt-e, érzi a petefészkeidet. Kenet vehet.
Ránézésre nem fogják tudni megmondani mi a bajod.
Én se fogamzásgátlóról beszéltem, hanem ha kimarad a menseszed, akkor lehetnek különféle gyulladások is, amik meddöséget okozhatnak.
Mielöbb vizsgáltasd meg magad.
minden féle képpen menyj el orvoshoz. és kérd meg h legyen óvatos mert szüz vagy és félsz mert ez az 1.
én amikor elöször voltam már akkor sem voltam szűz. mégis megkértem h legyen óvatos meg mindent magyarázzon el mert ez az 1. hogy ilyen helyen vagyok.
amugy meg orvos függő hogy ki mennyire kíméletes. barátnőidtöl anyukádtól stb... kérj tanácsot kihez járnak és mi a véleményük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!