Felírna e nekem az orvos gyógyszert hüvely vizsgálat nélkül?
Figyelt kérdés
Ha az a gondom hogy nem jött meg 5 hónapja és még szűz vagyok megvizsgál e engem az orvos? Én nem szeretném hogy megvizsgáljon alulról mert túl hülyének és kínosnak érezném, hogy először egy orvos túrkál bennem.Hallottam hogy vérvétel segítségével is meg lehet állapítani hogy mi lehet a gond!2009. nov. 20. 19:12
11/14 anonim válasza:
** mármint hogy a saját orvosukról mi a véleméynük. és az alapján már tudsz dönteni.
12/14 anonim válasza:
pedig meg kell szoknod, h turkalnak benned, mert ez valoszinuleg elo fog fordulni egy parszor eleted soran.Nyugi, nem olyan gaz, ki lehet birni.
13/14 anonim válasza:
Amíg ennyire éretlen - és bocsáss meg, de butuska - vagy, hogy egy sima nőgyógyászati vizsgálatnál meg akarod szabni, hogy hol és miként nyúlhat hozzád az orvos, inkább várj a szexszel is.
Tudom, "már nagyon érett, sőt, komoly felnőtt vagy", de a viselkedésed, hozzáállásod, hidd el, nem ezt tükrözi!
Szedd magadat össze és vedd tudomásul, hogy az orvos azért ül ott, hogy neked segítsen. Ha elmondod a panaszaidat (több hónapja kimaradt menzesz) és a kérésed (fogamzásgátló), akkor pontosan tudni fogja, hogy milyen vizsgálatokra van szükség. Velünk ellentétben ő elvégezte az orvosi egyetemet, szakvizsgát tett, naponta sok-sok nőt lát és vizsgál meg "úgy", nyilván jobban tudja, mi kell, mint te vagy én.
14/14 anonim válasza:
nyugodj bele, hogyha letagadod, hogy szűz vagy, hamar rájön, és számon kéri tőled, miért füllentettél. egy orvost nem könnyen ejtesz át. nem feltétlenül végbélen keresztül vizsgál meg, tőled is függ, mennyire vagy ott szűk, stb. jobban jársz ha őszinte vagy, és kibírod, nem olyan vészes, mint amilyennek képzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!