23 évesen most megyek először nőgyógyászhoz. Nem fog ezért megszólni az orvos? Nagyon félek, mégis, hogy működik egy vizsgálat?
Figyelt kérdés
Milyen ruhát vegyek fel? Esetleg vinni kell valamit? Meddig kell levetkőzni? Zokni cipő marad? Pisilni kell előtte? Bocs,a hülye kérdésekért.2011. okt. 11. 14:59
11/32 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!!:) Holnap megyek,de már jó ideje készülök!Számomra ez rettentően kellemetlen,mert nagyon szégyenlős vagyok.
2011. okt. 11. 15:17
12/32 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy "illik".
Én soha nem fizetek az SZTK-ban, sem semmilyen állami ellátásban.
Ha fizetni akarok, akkor magánhoz megyek.
13/32 anonim válasza:
a hüvelyed nem lehet túl szűk, ott egy gyerek is kifér....
milyen panaszod van?
14/32 A kérdező kommentje:
Komolyan ez a panaszom,más nincs.
2011. okt. 11. 15:29
15/32 anonim válasza:
nedvesedsz eléggé?
előjáték van?
16/32 anonim válasza:
na jó, de konkrétan hogyan jelentkezik ez? szex közben szűknek érzed magad? nedves vagy eléggé?
17/32 A kérdező kommentje:
Nem szexnél,hanem úgy általában,meg valami a hüvelyemnél lehet gond,mert a hüvelybemenet így néz ki,meg van amikor nem is látszódik a nyílás.:S
2011. okt. 11. 16:02
18/32 A kérdező kommentje:
A szűzhártya maradványai(ha az) az van,hogy teljesen eltakarja a hüvelybemenetet. Normális ez?
2011. okt. 11. 16:04
19/32 A kérdező kommentje:
Neten nézegettem oldalakat,hogy mi lehet,sok dolgot találtam ami teljesen elrémített.:S A legjobb ha holnap elmegyek orvoshoz és ő megmondja ha van valami bajom.:(
2011. okt. 11. 16:07
20/32 anonim válasza:
teljesen normális, ennyi a panaszod, hogy nem látszódik nagyon a hüvelybemeneted????????? ez nem panasz
ettől függetlenül egy 23 éves, szexuális életet élő nőnek évente 1 nőgyógyászati vizsgálat minimum kell - csináltass rákszűrést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!