Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek kell nőgyógyászhoz...

Szerintetek kell nőgyógyászhoz mennem? (lent)

Figyelt kérdés
Fél éve járok mindenféle orvoshoz, mert nem tudják kideríteni a fejfájásom okát. Sok fajta kivizsgáláson voltam, de nőgyógyásznál nem. Mindenféle véreredmény kimutatásom volt, hormonális kivizsgálás is vérből. Szerintetek ez vonatkozik a női megbetegedésekre is? Mert mindent rendben találtak, de nőgyógyászhoz nem küldtek. Szerintetek el kell mennem, vagy így jól van akkor minden?
2011. okt. 7. 12:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Akkor te igen alaposan teszel a rák ellen, de általában

a nők csak és kizárólag a nőgyógyászati rákvizsgálatra járnak. Igaz, hogy a nőgyógyász lobbinál erősebb nincs!!

Ők nem is akarják elhagyni az országot! még egyet sem hallottam.

Amúgy én sem vagyok a te DRÁGÁD, de azért nem kérem ki magamnak...

2011. okt. 8. 15:22
 22/29 anonim ***** válasza:
nem is hívtalak annak ;)
2011. okt. 8. 15:30
 23/29 anonim ***** válasza:

Jah, végül is ha úgy sem tudjuk az összes ráktípust kiszűrni, akkor meg sem kell próbálni, mert úgy is felesleges, nem de?

Ne legyél már hülye:D

Egyébként ha lennének "veszélyes" anyajegyeim, akkor évente eljárnék pl. bőrrákszűrésre. Tüdőszűrőre járok amikor kell (pl. a suli miatt is szükségem van rá).

Vastagbélrák meg nem túl gyakori ilyen idős korban, de majd ha a veszélyeztetett kategóriába fogok tartozni, el fogok menni arra is.

2011. okt. 8. 16:01
 24/29 anonim ***** válasza:

16:01

persze hogy nem gyakori, de ugyanannyira gyakori a mellrák és a méhnyakrák is ebben akorban....

eszembe se jut hogy lebeszéljek bárkit is a szűrővizsgálatokról! de gondolkodni, tájékozódni azért lehet....

gondoljatok csak a "madárinfluenzára" vagy a már nem is tudom milyen influenzára robogtunk oltatni magunkat, a gyógyszergyártók és orvosok hatalmas örömére, hasznára...

2011. okt. 8. 17:09
 25/29 anonim ***** válasza:

15:30

Jajj, ne haragudj! azt hittem te voltál, de én a 12:13 nak írtam...

2011. okt. 8. 17:13
 26/29 anonim ***** válasza:
ja én is elnéztem...amúgy kihagytam, hogy fogorvoshoz is járok évente ;)
2011. okt. 8. 17:19
 27/29 anonim ***** válasza:

16:01

"Ne legyél már hülye:D

Egyébként ha lennének "veszélyes" anyajegyeim, akkor évente eljárnék pl. bőrrákszűrésre. "

azt meg tudod állapítani, hogy melyik anyajegyed a veszélyes, de azt nem ha csomót találnál a melledben?

ki ne legyen hülye?????

2011. okt. 8. 17:19
 28/29 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha a kérdésemre válaszolnátok és nem itt ellenkeznétek. Köszi. Ha meg nincs értelmes hozzászólásotok=válaszolni a kérdésre, miszerint (egyszerűbben, hogy ti is megértsétek): "Hormonális vizsgálat és teljes vérképből kimutathatók a női betegségek(kisebb/nagyobb)? " -akkor ne tegyetek semmilyen kommentet, mert nincs kedvem olvasni az évődéseteket.
2011. okt. 9. 12:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem
2011. okt. 9. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!