Szerintetek kell nőgyógyászhoz mennem? (lent)
Akkor te igen alaposan teszel a rák ellen, de általában
a nők csak és kizárólag a nőgyógyászati rákvizsgálatra járnak. Igaz, hogy a nőgyógyász lobbinál erősebb nincs!!
Ők nem is akarják elhagyni az országot! még egyet sem hallottam.
Amúgy én sem vagyok a te DRÁGÁD, de azért nem kérem ki magamnak...
Jah, végül is ha úgy sem tudjuk az összes ráktípust kiszűrni, akkor meg sem kell próbálni, mert úgy is felesleges, nem de?
Ne legyél már hülye:D
Egyébként ha lennének "veszélyes" anyajegyeim, akkor évente eljárnék pl. bőrrákszűrésre. Tüdőszűrőre járok amikor kell (pl. a suli miatt is szükségem van rá).
Vastagbélrák meg nem túl gyakori ilyen idős korban, de majd ha a veszélyeztetett kategóriába fogok tartozni, el fogok menni arra is.
16:01
persze hogy nem gyakori, de ugyanannyira gyakori a mellrák és a méhnyakrák is ebben akorban....
eszembe se jut hogy lebeszéljek bárkit is a szűrővizsgálatokról! de gondolkodni, tájékozódni azért lehet....
gondoljatok csak a "madárinfluenzára" vagy a már nem is tudom milyen influenzára robogtunk oltatni magunkat, a gyógyszergyártók és orvosok hatalmas örömére, hasznára...
15:30
Jajj, ne haragudj! azt hittem te voltál, de én a 12:13 nak írtam...
16:01
"Ne legyél már hülye:D
Egyébként ha lennének "veszélyes" anyajegyeim, akkor évente eljárnék pl. bőrrákszűrésre. "
azt meg tudod állapítani, hogy melyik anyajegyed a veszélyes, de azt nem ha csomót találnál a melledben?
ki ne legyen hülye?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!