Szerintetek kell nőgyógyászhoz mennem? (lent)

"Mert ha nem mész évente, sőt esetleg félévente nőgyógyászhoz, akkor megdöglesz, tudod!"
Ja és lehetőleg persze magánrendelésre, min 10 eFt-ért!

Hát nem hallottam még olyan nőgyógyászati betegségről, ami fejfájást okoz, és tényleg csak nőgyógyász tudja kideríteni. Persze ettől még lehet.
Nem szedsz véletlenül fogamzásgátlót?

""Mert ha nem mész évente, sőt esetleg félévente nőgyógyászhoz, akkor megdöglesz, tudod!"
Ja és lehetőleg persze magánrendelésre, min 10 eFt-ért!"
ha minden nő eljárna évi egyszer, akkor nem lenne ennyi halálozás nőgyógyászati daganatokban + ha minden nő elmenne a fertőzését kezeltetni, akkor nem rinyálnának, hogy nem tudnak teherbe esni

12:56
sajnos nem csökkent a daganatos megbetegedések száma az évenkénti szűrésektől!!!
az eegészségügyi honlapon is a két éventit ajánlják, fejletteb világban a 2 - 3 évenkéntit...
csak akoor mi lenne az évi min 10 eFt-al??????????

Kedvesem, azt nem mondtam, hogy egyáltalán nem megyek...
Milyen gyakran jársz ugyancsak preventív jelleggel:
1. Vastagbél vizsgálatra
2.bőrrák szürésre
3 gégészetre
4 csontvelő, rákszürésre
stb, stb....
és még folytathatnám... vagy csak és kizárólag a méhnyakrák miatt fogsz elpusztálni???

"Kedvesem, azt nem mondtam, hogy egyáltalán nem megyek...
Milyen gyakran jársz ugyancsak preventív jelleggel:
1. Vastagbél vizsgálatra
2.bőrrák szürésre
3 gégészetre
4 csontvelő, rákszürésre
stb, stb....
és még folytathatnám... vagy csak és kizárólag a méhnyakrák miatt fogsz elpusztálni???"
nem vagyok a kedvesed
de
1 évente
2 2 évente
3 évente
4 megfogtál csontvelő vizsgálaton még nem voltam - nem szeretik feleslegesen szurkálni az embert, ha nincs tünet
+1 általános teljes orvosi vizsgálat évente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!