Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz kéne majd...

Nőgyógyászhoz kéne majd mennem, de eléggé be vagyok tojva?

Figyelt kérdés
Hullik nagyon a hajam, lehet, hogy a petefészkemmel van valami(hasam szokott fájni lent oldalt). De eléggé félek. Elolvastam, hogyan zajlik egy nőgyógyászati vizsgálat, és kicsit kiakadtamxd hab a tortán, hohy az orvos ilyenkor általában a melleket is megnézi. A főgond az, hogy eléggé gáz a testem, plusz a mellem is lóg, így iszonyúan komplexusos vagyok, utálom a testem, nem akarom egy idegen embernek mutogatni. Annyi betegségem volt már, hogy már szinte mindenféle vizsgálaton voltam, soha nem féltem az ilyen dolgoktól, de ettől nagyon:(( ez normális? Más is érzett már így ilyen vizsgálat előtt? Aki igen, annak milyen tapasztalatai voltak? 18/L
2011. júl. 11. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász nem azt fogja nézni, hogy mennyire vagy jó nő, hanem mint beteget. Ne parázz! Az a dolga, hogy megnézzen, te meg túléled azt a pár percet.
2011. júl. 11. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudom, elcsépeltnek hangzik, de a doki annyi ilyet lát naponta, hogy nem úgy néz rád, mint nőre, hanem mint betegre. Meg fogsz lepődni: úgy vizsgál, mintha futószalagon lennél. Mire feleszmélsz, hogy talán szégyellnivaló van a testeden, már kinn vagy, hidd el. Viszont tényleg el kéne menned az egészséged érdekében. Bátorság! /Mellesleg fájdalmatlan/
2011. júl. 11. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, és örülj, h legalább ő megnézi a melleket, ha te nem teszed meg havonta.
2011. júl. 12. 07:49
 4/5 A kérdező kommentje:
de szoktam nézni, és azzal nincs is gond. de ezt most lekopogom... amúgy köszi a válaszokat.
2011. júl. 12. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az első nődoki látogatás előtt mindenki retteg, parázik, de minimum izgul. Én még most is izgulok ha mennem kell, pedig szülés után vagyok már. Mégis, olyan "izé". De csak addig tart, míg oda nem kerülök, ott már nincs semmi gond (szerencsére a dokibácsi elég jól oldja a feszültséget, addig-addig beszélget meg humorizál, míg a végén azt veszem észre, hogy már rég túl vagyunk rajta, már felöltözve ülök, és hallgatom az instrukciókat. :) )A tested olyan, amilyen, ne szégyelld! Keress egy jó orvost, ez nagyon fontos. Sok sikert!
2011. júl. 12. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!