Most megyek először nőgyógyászhoz. Eléggé izgulok. Mi fog történni?
Bemész az orvoshoz, elmondod, hogy miért jöttél. Utána a doki kiküld levetkőzni. Levetkőzöl, visszamész, megvizsgál, leveszi a rákszűréshez a mintát, utána szaladhatsz felöltözni. Ezután még vissza kell menned a dokihoz, mert a lelet kiváltásához a papírt az alatt állítják ki, hogy te felöltözöl. Elköszönsz, elmész.
Ne félj, az egész nem több 10 percnél, a vizsgálat és mintalevétel pedig egy perc, igazából ez az egy perc lesz csak a kínos. Bátorság, már többen többször túléltük, biztosan te is túl fogod :-)
Az első válaszolónak adj egy zöld kezet, a másodikat lődd le.
És ne félj, ne szégyelld magad. Irtó megalázó érzés - de ezen muszáj időnként megcsináltatni. Egy ismerősöm először nő nőgyógyászt keresett, pont, mert azt monsta, hogy kevésbé érzi kiszolgáltatottnak egy másik nő előtt. De szerintem mindegy - a lényeg, hogy ne félj, ne görcsölj emiatt. Ez az egészséged miatt fontos. Az első válaszoló jól leírt mindent, így fog lezajlani.
Ne izgulj!
Amit javaslok, hogy hosszabb pulcsi vagy póló legyen rajtad, hogy ne látsszon ki a popód, amíg az asztalhoz sétálsz. Nekem ezt anyukám tanította, még anno. Ahogy előttem is írták, fogd fel úgy, hogy ez az ő munkája, és segít neked, hogy egészséges maradj. Ha gondolod, mondd, hogy ez az első vizsgálatod. Ne izgulj, gondolatban veled leszek, ismeretlenül is.
Írd le, hogy hogy viselted!
23N
Szerintem is keress női nőgyógyit, ha nagyon szégyenlős vagy, vannak már szerencsére...
Valószinüleg empatikusabb is lesz, hiszen nem csak könyvből tanulta, hanem meg is tapasztalta amit a nő érez, érezhet...
Sajnos ez elég kellemetlen, nem lehet ezt megszokni sohasem...
de muszáj, időnként mindenképpen, nem lehet "megúszni"
Ha nincs semmi bajod, akkor ne kapkodd el, keress egy szimpatikus kedves dokit, - talán a női jobb lenne neked tényleg - és akkor majd járj hozzá, és meglátod, hogy ki lehet birni...
17:50
csodálatos "ember" lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!