Lányok! Ti szeretnétek olyan korban élni, ahol a fűző volt a divat, és minden lánynak darázsdereka volt? Fiúk! Nektek tetszene?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 21:43
11/20 anonim válasza:
Meglepődnél mit nevezel darázsderéknak. Pont azért volt divat a főző akkoriban, hogy eltakarja a nők nagy belét. Inkább legyen valóban vékony valaki, ha már annak akar látszani, mintsem megpróbálja belegyömöszkölni sörösló hasát a fűzőbe, és levegőt se tudjon venni egész nap. Aki meg nem vékony az fogadja el, vannak fiúk akik kedvelik a kövéreket.
12/20 anonim válasza:
tetszik. nagyon szépek a fűzők, de nem úgy mint régen. csak úgy normálisan. nem kellene szenvedni tőle.
13/20 anonim válasza:
Nemcsak a kövérek hordtak régen fűzőt, hanem minden lány és asszony, kicsi gyerekkora óta. Előbb vászonból, aztán egyre keményebbet, jó szorosra összehúzva. Mindegy volt, hogy kövér vagy sovány, hétköznapra lazábbat, bálokhoz szorosabbat hordtak. A XX. században már csak a kövérek viselték.
Neked nem lehet valódi "darázsderekad", ahhoz ki kellett volna operáltatni az alsó lengőbordákat is. A mai nők mellkasa nem torz, mint a régieké volt.
14/20 anonim válasza:
Nagyon sz*r lenne, levegőt se tudnánk venni... -.- Én is inkább maradok a farmernál és a blúznál
15/20 anonim válasza:
Ez ugyanúgy hülyeség, mint az anorexiás modellek utánzása.
16/20 Yingtáó válasza:
Nem és nem és nem. Én egyszer vetem fel esküvőre ilyet,de majdnem elájultam, hogy ninccs levegőm. Éjfélkor már úgy vágtuk le, mivel amadzag persze becsomosodott.
17/20 anonim válasza:
nekem is tetszene. Szerintem nagyon szexi.
28/F
18/20 anonim válasza:
Igen, ha jó a lány alakja de ne szétszorítsa, akkor tetszik. 25 F
19/20 anonim válasza:
A nagyúri hölgyek annyira befűzették magukat, hogy állandóan ájuldoztak. Ezért kellett nekik a "repülősó" és a legyező. Erzsébet királyné mániákusan koplalt, hogy darázsdereka legyen, úgy is halt meg, amikor egy Lucceni nevű anarchista reszelővel szíven szúrta, eleinte észre sem vették, hogy haldoklik, a szoros fűző miatt.
20/20 anonim válasza:
Abszolút. Imádom a fűzőket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!