Mit csináltok amikor fáj a hasatok?
Figyelt kérdés
Nekem néha nagyon tud fájni. Most főleg ilyen hasmenéses hasfájásra gondolok. Van valami jó praktikátok?2009. ápr. 28. 15:39
1/8 anonim válasza:
A hasfájásnak számtalan oka lehet, pld. emésztési zavarok, szélgörcsök, bélpanaszok, stb.De akár még komolyabb is, mint pld. hasnyálmirigy gyulladás, bélelhalás és még sok más. Próbáld visszavezetni a hasfájásodat, de inkább keresd meg az orvost. Ő egyértelműen tisztázhatja az okát.
2/8 anonim válasza:
Sok minden oka lehet! Nekem akkor szokott fájni, mielőtt megjön. Ilyenkor a meleg szokott jó lenni rá.
3/8 anonim válasza:
praktika? elmegyek a wc-re és próbálom a fölösleges bélgázokat kiengedni ha érted mire gondolok
4/8 anonim válasza:
Ha hasmenésem van és perpill nem jön semmi akkor felüléseket szotkam csinálni. az első kettő nagyon fáj de nekem segít;)
5/8 anonim válasza:
ha menstruálsz akkor voltaren dolo v cataflam
egyébként meg összegörnyedve várom a wc-n h elmúljon a vihar
6/8 anonim válasza:
Huh... Hát nem tudom pontosan hogyan fáj neked, de én kólát vagy sört iszok rá... Az megnyugtatja mindig szinte...
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a sok tippet :)) majd próbálkozom :P
2009. ápr. 29. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!