Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogalmam sincs, mi ez?

Fogalmam sincs, mi ez?

Figyelt kérdés
Kaptam egy fertőzést, és gyógyszert kell szednem (sárgás folyásom van) és észrevettem hogy olyan van rajtam, aminek elméletileg semmi keresnivalója nincs rajtam. Ez valamiféle nyúlványhoz hasonló dolog. Fogalmam sincs mi ez, de nem kéne rajtam lennie gondolom. Alig 1 centi. Attól jön ki, ha nagyon szétterpesztek. Addig nyoma sincs. De akkor ha nagyon szétterpesztek, akkor olyan, mintha kilógna belőlem
2011. okt. 3. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a nőgyógyász észrevette volna, ha valami nem okés, de ha aggódsz menj vissza hozzá.
2011. okt. 3. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem nőgyógyász
2011. okt. 3. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor ez HPV. Sürgősen menj orvoshoz, hogy kezelje, nagyon gyorsan nő és nagyon gyorsan szaporodik, ha késlekedsz lehet, hogy csonkolni kell az érintett területet.A humánpapillóma ilyen kegyetlen, és nem ijesztgetlek.
2011. okt. 3. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mutasd meg orvosnak, mert látatlanban óriási felelőtlenség bármit mondani!
2011. okt. 3. 16:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Hogyhogy menjek vissza hozzá? nem is voltam ott..... orvos küldött el kivizsgálásra a korházba (sima vérvétel meg vizeletvétel) és ott mutatták ki hogy sok baktérium van a vizeletemben. És erre irtak fel gyógyszert. Jó, el fogok menni nőgyógyászhoz.... :/
2011. okt. 3. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!