Holnap megyünk Balatonra és ma jött meg, és nem sikerül fölrakni a tampont. Fogalmam sincs mit csináljak, de már nagyon ki vagyok. /?
Kedden kellett volna megjönnie, és akkor vasárnapra el is állt volna, de valamiért ennyit késett, és nem tudom most mit csináljak. Már meg van a vonatjegy oda-vissza. Reggel óta próbálok tampont felrakni már 2-szer sikerült is, de most megint nem sikerül, de egyáltalán elindítani se... mintha nem találnék bele a lyukba, mert olyan kicsi lenne, és be lenne fedve, és csak feszíteném a fedést rajta, vagy nem tudom... (olyan mintha a lyukban lenne még egy cső, ami elég nagy is lenne, de a nagy részét eltakarná egy nagy gumó, és valahogy egy kis résbe kéne beletuszkolnom a tampont) ma sikerült életemben először, de most megint nem megy és már sírógörcsöt kapok ha rágondolok, hogy mit fogok holnap csinálni... azt még kibírnám, hogy nem megyek vízbe, de így fürdőruhát se fogok tudni húzni, pedig egyetlen napra megyünk (kora reggeltől késő délutánig, csak azért, hogy strandoljunk). A másik, hogy mit mondjak a barátnőimnek akikkel megyünk... tisztára hülyének fognak nézni, mert azt tudom, hogy ők mind használnak tampont... teljesen kétségbe vagyok esve.
Nem tudom, hogy ti mit segíthetnétek, csak jól esik valakivel megosztani.
15/l
Jól van, köszönöm szépen. :) Amúgy igen valószínű, hogy kicsit beljebb már a szűzhártyámba akad meg, amit ujjal ki is tudtam kerülni, de tamponnal nem sikerül...
De köszönöm a válaszokat. :)
Ja és érdekes az is, hogy silk touch borításúval próbálkozok, és mégis mintha már szinte tapadna. Ja a másik probléma meg az, hogy ha valamilyen oknál fogva sikerül felhelyezni, utána amikor kiveszem, akkor megint csak ott tartunk hogy száraz. De élesben nem várhatok a WC-n fél órát, hogy benedvesedjen. Fúh... nehéz ez.
Amúgy szerintem is. Valahogy kevesebb vér távozik belőlem mint általában szokott.
És már vagy fél éve ezt terveztük... hogy majd nyáron leutazunk egyedül egy napra, szülők nélkül, hogy egy kicsit most először önállóak leszünk... és erre 4 napot késik a menstruációm csak úgy minden ok nélkül, és mindent elront!
Bocsi, most biztos hisztisnek gondoltok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!