Hogy mondjam meg a barátomnak, ha hüvelygombám van? Ez nem kínos? Fogalmam sincs.
Szerintem akár kínos, akár nem mond meg így egyenesen. Ha normális nem fog fennakadni. Ez nem nemi betegség. Mindenkivel előfordul.
23/F
Előfordul :)
Egyáltalán nem gáz. Nem kell köntörfalazni, csak simán mondd el, hogy kellemetlen érzésed volt ott, megnézte a doki és kezelgetned kell majd. Nem kell elmondani, hogy mi az. A lényeg, hogy foglalkoznod kell vele, de semmi komoly stb. stb.
Hány évesek vagytok, és mióta vagytok együtt?
Simán, ez van és ennyi. Gondolom a nődokitól kaptál rá valamit, kiváltod, használod/beszeded és kész: volt - nincs.
Azt hogyan mondod meg neki mikor havi vérzésed van, és ő szeretkezni akar? Vagy nem foglalkoztok vele, akkor is együtt vagytok?
Ez sajnos sok nőnek van/volt, de ami még rosszabb, akinek 1x már volt, állítólag bármikor lehet újra.
A hüvelygombás reklám óta semmin sem lepődünk meg... :)
Ne aggódj
Nekem is volt kb. 1 hónapja és én is kínosnak éreztem ezt elmondani a barátomnak. Úgy gondoltam, hogy ciki erről beszéli 1 fiúval, főleg vele. Én végül is elmondtam neki, már csak a szex miatt is, mivel ebben az időszakban nem lehetett :(.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!