Holnap megyünk Balatonra és ma jött meg, és nem sikerül fölrakni a tampont. Fogalmam sincs mit csináljak, de már nagyon ki vagyok. /?
Kedden kellett volna megjönnie, és akkor vasárnapra el is állt volna, de valamiért ennyit késett, és nem tudom most mit csináljak. Már meg van a vonatjegy oda-vissza. Reggel óta próbálok tampont felrakni már 2-szer sikerült is, de most megint nem sikerül, de egyáltalán elindítani se... mintha nem találnék bele a lyukba, mert olyan kicsi lenne, és be lenne fedve, és csak feszíteném a fedést rajta, vagy nem tudom... (olyan mintha a lyukban lenne még egy cső, ami elég nagy is lenne, de a nagy részét eltakarná egy nagy gumó, és valahogy egy kis résbe kéne beletuszkolnom a tampont) ma sikerült életemben először, de most megint nem megy és már sírógörcsöt kapok ha rágondolok, hogy mit fogok holnap csinálni... azt még kibírnám, hogy nem megyek vízbe, de így fürdőruhát se fogok tudni húzni, pedig egyetlen napra megyünk (kora reggeltől késő délutánig, csak azért, hogy strandoljunk). A másik, hogy mit mondjak a barátnőimnek akikkel megyünk... tisztára hülyének fognak nézni, mert azt tudom, hogy ők mind használnak tampont... teljesen kétségbe vagyok esve.
Nem tudom, hogy ti mit segíthetnétek, csak jól esik valakivel megosztani.
15/l
nekem úgy megy a legkönnyebben ha csak simán egy kisebb terpeszbe állok, vagy esetleg az egyik lábamat felrakom a vécé peremére v valahova.
kicsit húzd szét a szeméremajkaidat h hozzáférj. tényleg az eleje a legfájdalmasabb, de meg kell próbálni lassan, de határozottan feltolni, amennyire csak bírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!