Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csinált ilyet más is?

Csinált ilyet más is?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok.Eléggé idegesített "ott lent" a szőr.

először csak a visszavágtam.De most meguntam hogy szúr és az egészet leborotváltam?

Ez nagyon durva ilyen idős korban.Ja és ezt tudom hogy nem ide kéne írni,de hogy úgy fogalmazzak egy kicsit 'fel is izgultam magamra'.

2011. okt. 2. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan borotválják "ott lent". Ha eddig szúrt, akkor most lesz nemulass. Pár nam és szanaszét fogod vakarni, mert annyira fog szúrni. Vegyél Bepanthent v Sudocremet és kend me vele vékonyan minden nap reggel és este. Ez talán elviselhetőbbé teszi.
2011. okt. 2. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
pár nap, nem pár nam
2011. okt. 2. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
13 évesen az még nem szőr, hanem pihe. Szőr majd most lesz, ha a borotválástól megerősödik.
2011. okt. 2. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is borotváltam, mert elég korán kezdett szőrösödni és a addigra már akkora volt hogy az olloó sem sokat segített :(
2011. okt. 2. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj kozmetikushoz, majd ő megcsinálja rendesen.
2011. okt. 2. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!