Más is csinált már ilyet? Mennyire durva ez?
Figyelt kérdés
Az egyik haverommal kb. 1 évig csak beszélgettünk, most találkoztunk. (elköltöztünk egymástól jóval távolabb) Most beszéltük meg, hogy most lemegyek hozzájuk és hosszú volt a vonatút, a vasúti kocsi nemdohányzó volt és ő fogta magát, bement a vécébe, letolta az ablakot és cigizett ott... Korábban ilyet nem is gondoltam volna róla, de ezt nem jelzi be a mozdonyvezetőnek, vagy valakinek?
Ti is csináltatok már ilyet? Vagy valami hasonlót?
2011. jún. 22. 20:23
1/3 anonim válasza:
Szerintem több százan csinálnak ilyet :D köztük már én is csomószor
2/3 anonim válasza:
Ez a magyar valóság, az IC-n az ellenőr kinyitja a wc-ben az ablakot, hogy tudjon rágyújtani. Mivel ott csak ő tudja kinyitni.
3/3 Matthew001 válasza:
szerinted a remek magyar vonatokon még a wcben is van jelző? :) egyébként még csak nem is szólnak érte ha csinálod ha nincs 2 méter sor miatta a wc előtt. az a lényeg h ne a nemdohányzó emberek fejébe fújja a füstjét. de ilyet is csak magyarországon csinálhat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!