Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ilyet valaki csinalt mar...

Ilyet valaki csinalt mar fogorvosnal?

Figyelt kérdés

Van ket lyukas fogam es inkabb szeretnem kihuzatni, nem pedig betometni.

Aztan meg rakatni be mut.

2011. ápr. 11. 10:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mi az a mut? Én fogorvosi asszisztens vagyok, és erről még nem hallottam.
2011. ápr. 11. 10:56
 2/23 anonim ***** válasza:

Gondolom fogpótlásra gondolt (="műfog")

De miért akarod kihúzatni, ha "csak" tömés kell?

2011. ápr. 11. 10:58
 3/23 A kérdező kommentje:

igen mufogra gondoltam.

Csinaltatok ilyet?

2011. ápr. 11. 11:00
 4/23 anonim ***** válasza:

ha a fog megmenthető, egyik fogorvos sem fogja kihúzni.

Ő látja, hogy mitévő legyen vele, és örülni kell annak, amikor közli, hogy a fog még megmenthető.

ha ok nélkül kihúzatod, életed végéig bánni fogod. a saját fog nagy kincs. a fogtömés egy karbantartás, ne félj tőle, hanem gondolj a jövődre.

2011. ápr. 11. 11:04
 5/23 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg lehet kerüld el a műfog használatát. Amíg meg lehet menteni egy valódi fogat töméssel, felesleges műre cserélni.
2011. ápr. 11. 11:04
 6/23 anonim ***** válasza:
Elég hülye vagy, ha menthető fogadat kihúzatnád, és darabonként 100 ezer forintért implantátumot rakatnál be helyette, ami ráadásul életed végéig gondos ápolást igényel, különben simán meglazulhat vagy begyullad.
2011. ápr. 11. 11:05
 7/23 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A te fogad, az akkor is a te fogad, ha tömve van. Addig kell megtartani egy fogat, ameddig csak lehetséges. A műfog az többe kerül,mint egy tömés és egy hídhoz két jó fogadat is le kell csiszolni, hogy pótolni tudják az eltávolított fogadat. Egy híd normális élettartama 10 év, de lehet, hogy még előtte is le kell cserélni, és az megint sok pénz. Gondold át, mielőtt cselekszel.
2011. ápr. 11. 11:05
 8/23 A kérdező kommentje:

Jo,ez az ami engem nem erdekel.

Szal lehet ilyet csinalni??penzzel ra lehet venni barkit.

2011. ápr. 11. 11:06
 9/23 anonim ***** válasza:
A foghúzás a fogorvos csődje, én még nem hallottam olyat, akit "rá lehet venni". A kisujjadat sem vágják le csak azért, mert nem kell és fizetsz.
2011. ápr. 11. 11:10
 10/23 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg csak ez érdekel, akkor igen, biztosan lehet ilyet csinálni:) Te kifizetsz sok százezert, az orvos zsebreteszi a rengeteg lóvét, és örül neki, hogy ilyen hülye páciense van:) Remélem jól elbassza és megszenveded életed végéig ;)
2011. ápr. 11. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!