én tapasztalatból mondom ne húzasd ki hanem tömesd! hidd le sokkal olcsóbb és most nem az a lényeg hogy pénzzel mindent meglehet oldani. nekem is kettőt tömtek de mellette 3-at kikellett húzni mivel fogszabályzó kellett! szerintem ne húzasd ki mert tényleg életed végéig bánni fogd. igaz hogy a te döntésed de ha nem érdekel mások véleménye akkor miért írtad ki az oldalra? mert aohgy nézem téged nem a vélemény érdekel hanem az hogy mindenképpen húzatni akarod és műfogat helyette. de a te döntésed én és a többi író is csak elmondta a véleményét
2011. ápr. 11. 11:13
12/23 anonim válasza:
Tehetséges, lelkiismeretes implantológus szájsebészt nem fogsz rávenni ilyen baromságra, legfeljebb valami legalja kontár fogorvost. És az a munka olyan is lesz. Valószínűleg garancia nélkül. Te meg maradsz fogak nélkül.
2011. ápr. 11. 11:13
13/23 anonim válasza:
dé áztán árányfognál álább né add ám !!
2011. ápr. 11. 11:17
14/23 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy így dobálódzol a pénzzel? Mert eszed az nincs sok.
2011. ápr. 11. 11:18
15/23 Salx Narval válasza:
Szerintem kihúzza a doki, ha nagyon ragaszkodsz hozzá. Én sem értelek, de legyen ez a te dolgod.Ha mégsem akarná kihúzni, akkor menj az ügyeletre ott simán kiszedik, ha azt mondod, hogy fáj.Utána pedig kérsz fogpótlást.Azt ugye tudod, hogy a mellettük lévő 2-2 ép fogat is tönkreteszik ilyenkor, hogy feltehessék a hidakat?
2011. ápr. 11. 11:21
16/23 A kérdező kommentje:
Azert irtam ki, h lehet e ilyet vagy van azert benne extra.
Egyebkent meg ket kulon orvosrol van szo, az egyik kihuzza es egy ismerosom fogja csinalni barati aron.
Amugy meg nem tudom abban mi a jo, h betometed tobbszor, aztan jon a gyokerkezeles majd ugy a mufog.
Eleve maganfogorvoshoz megyek, mert a korzetisek semmirekello, troger munkat vegeznek.
Ugye az is alkalmankent penzbe kerulne.
Azt meg nem ertem, h azert mert nem akarok fajdalmat miert kell nekem rosszat kivanni?
2011. ápr. 11. 11:26
17/23 anonim válasza:
Nekem volt egy ismerősöm, akinek az összes fogát kihúzták, és valami porceláncuccokat (? nem biztos nem akarok hülyeséget mondani :D) tettek a helyére... szal lehetséges. Persze az egész magánklinikán volt és félelmetes áron, de lehetséges.
Nem akart többet a fogaival bajlódni :P
2011. ápr. 11. 11:32
18/23 A kérdező kommentje:
Mi ez, h dobalozok a penzzel?
50000 ft a ketto.
Ha meg tometnem akkor alkalmankent 5000/10000 ft
Aztan jarjak vissza majdnem evenkent.
A gyokerkezelt fogam fel evet birt es kipergett.
A legtovabb ami birta kemeny 3 ev volt.
Szal ugy is lehuznak, ha akarnak.
2011. ápr. 11. 11:34
19/23 anonim válasza:
bocsi de nekem is tömték egyszer és ingyen!!! ennek már 6 éve és azóta jó! leeht hogy olyan fogorvosnál voltál aki sokat kért érte de nem is jól csinálta meg
2011. ápr. 11. 14:51
20/23 anonim válasza:
Japersze, 50.000-ért két implantátum. És a felépített korona az implantátumokra, az is benne van ebben az árban? Meg ha esetleg csontpótlás kell majd, az is, ugye? Ennyiért ne várj normális munkát, pláne ne ismerőstől. De te tudod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!