Miért hülye a nyuszim? Eddig sosem csinált ilyet.
Ma éjszaka 3x felébresztett. Eddig mindig nyugiban volt éjjel, azt is megtanulta, hogy ne kezdje el rágni a rácsot, ha csak kimegyek wc-re, mert úgysem fogom kiengedni, ezt tudja. Amióta ivartalanították mintha ezt elfelejtette volna, és folyton megy a hiszti, ma éjjel meg a wc-jét emelgette, aztán leejtette, ami rohadt hangos, főleg éjjel (ilyet előtte sosem csinált), meg kb egész éjjel rágta a rácsot...
Már nagyon mérges voltam rá, mert azért nekem dolgoznom kell, alig tudok aludni, és még ezt csinálja...
Mitől hülyült meg? Mit lehetne vele kezdeni?
Nyugodj meg, egészen biztos, hogy nincs összefüggésben az ivartalanítással :)
Nem tudtad esetleg a napokban kevesebbet kiengedni szaladgálni? Amúgy az is lehet, hogy pusztán front van és attól zizzent meg (hű az enyém is nagyon lökött tud lenni), de pár nap és elmúlik :)
Tápot ugyanannyit adsz neki, mint ivartalanítás előtt, vagy visszavetted már az adagot?
Sajnos kevesebbet tudtam kiengedni, mert most kezdtem el dolgozni, és nem 14 órát van kint egy nap, hanem csak 5-öt, de máskor se rohangál napközben, csak alszik a szőnyegen... Most meg szaladgált este, meg szeretgetve is volt...
Tápot még nem vettem vissza, mert a gyógyulási időszak alatt fogyott, és addig hadd egyen, amíg nem lesz újra olyan, mint volt. Majd jövő héttől
Hát, panelnyuszinak nehéz istállót szerezni:S Meg az én törpékémet nem is vinném ki a "vadonba".
Az enyém ugyan még csak 2 hónapos, de ő is szokott zizzent lenni. Igyekszem mindig lefárasztani, bár szaladgál ő fel-alá magától is. Van, amikor azonban vergődik a ketrecben, és olyankor szoktam neki adni ilyen mézes-magvas összepréselt nyavaját, s akkor azzal elvan. Ha este megkapja, elveszem tőle reggel, mert tudom h ez őt nagyon hízlalja, tehát azért állandóan nem ezen él. De jó vele lekötni a figyelmét és legalább lenyugszik:)
Első vagyok
Jaj, ez a mézes-magvas nyavaja nagyon nem való nyusziknak!!!!
Minden sz@rt kitalálnak már, nem törődve azzal, hogy valóban jót tesznek-e az állatkával, vagy sem :(((
A fogyasztói társadalom pedig jóhiszeműen megveszi, mondván a gyártó és a forgalmazó tudja, hogy mi való nekik.. De sajnos résen kell lenni!
Ne adj neki ilyet, próbáld faágakkal v egyéb mással lefoglalni, de ilyet tényleg nem kaphat..
Megint első vagyok
Visszatérve a kérdésre, valszeg csak frontérzékeny a te nyuszid is, bőven van lehetősége a szaladgálásra ahogy elírtad :)
Pár nap és elmúlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!