Nem éreztétek sohasem úgy nőgyógyászati vizsgálat után, mintha egy kicsit megcsaltátok a párotokat?
Minden rendben volt a (férfi) nőgyógyásszal, rendes is volt, de mégis napokig rossz érzésem volt utána, mintha megcsaltam volna a páromat...
Lehet hogy nőt fogok keresni....
10-02 08:35
Addig jó, amig be tudod magadnak magyarázni és el is hiszed, hogy a nőgyógyász nem férfi, hanem csak orvos!!!
lehet hogy nagyon sokat kell mondogatni ezt magadban, esetleg hangosan is otthon mielőtt elindulsz a vizsgálatra...
Nem, sosem éreztem ilyet.
3 terhességen, 2 szülésen vagyok túl, bőven volt részem vizsgálatokban, több orvosnál is, de sosem éreztem ilyet. Főleg, hogy a vizsgálat nem egy kellemes, élvezetes dolog.
Nem éreztem még így.Voltam már pár nőgyógyásznál,és bár mind férfi volt,szerencsére nem ért semmilyen atrocitás a részükről.Annyira kínosan érzem magam a vizsgálat alatt és után,hogy ilyenkor az utolsó dolog,ami eszembe jut,az a szex,vagy a megcsalás.De értem,hogy mire gondolsz kedves kérdező, ha valaki képes a vizsgálat tényétől elvonatkoztatni (én nem) akkor kvázi olyan,mintha egy férfi megujjazna.
21/L
23:08
"Hogy lehet ezt azzal összehasonlítani?Az előbb említett dolog kellemes,míg a másik kellemetlen."
nem igazán értem a kérdésed, ha megujjaz EGY FÉRFI, az kellemes??? Itt nem a kedvesedről van szó, hanem egy idegen férfiról!!!
Ezért mondják, érzik sokan úgy, mintha kvázi nemi erőszakot követtek volna el ellene...
08:53
ha egy nőt megerőszakolnak, gyakran nem tud logikusan vélekedni a dologról, és igenis úgy fog hozzáállni, hogy az ő hibája (is) volt, illetve megcsalta a párját, stb
egy megerőszakolt nőnek segítségre van szüksége az esetek nagyon nagy hányadában ahhoz, hogy megértse és elfogadja mi történt valójában, és hogy ez nem az ő hibája
sajnos az egyik barátnőmet megerőszakolták, így első kézből tudom, hogy mennyire irreálisan tudnak hozzáállni a történtekhez, éshogy professzionális segítségre van szükségük az események feldolgozásához
úgyhogy nyugodtan hidd el, hogy egy megerőszakolt nő NAGYON gyakran érez bűntudatot, hiába nem az ő hibája volt (mert ez SOSEM lehet az áldozat hibája)
úgyhogy szerintem éppen itt is a bűntudat érzete az sugallja, hogy valami rossz dolog történt, ami nem volt rendben, hiszen a kérdező sem azért ment nőgyógyászhoz, hogy élvezkedjen azon, ahogy az a férfi (vagy szerintem mocsok), benne nyúlkál, fogdossa, és mondta is, hogy nem élvezte, akkor nem tudom miről beszélsz
a bűntudat teljesen normális sajnos nemi erőszak után az áldozatnál
Elárulod hány éves vagy?
Ez a megujjaz egy férfi féle megjegyzés...hát basszus ég és föld a megujjazás és a vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!