Nem éreztétek sohasem úgy nőgyógyászati vizsgálat után, mintha egy kicsit megcsaltátok a párotokat?
Minden rendben volt a (férfi) nőgyógyásszal, rendes is volt, de mégis napokig rossz érzésem volt utána, mintha megcsaltam volna a páromat...
Lehet hogy nőt fogok keresni....
11:15
De igen, nagyon élveztem.....Már amikor vége lett végre!

19:34
Hát nem tudom, a fene egye meg, azért kérdeztem!

14:25
"el tudom képzelni egy nőről, hogy azért megy nőgyógyásznak, mert vonzódik a női altesthez, mint egy férfiról. A helyzet az, hogy nekem ezzel kapcsolatban épp egy női dokinál volt kellemetlen élményem"
Ez valami nagyon nagy pech lehetett, mert azért a normális irányultságú emberek MÉG nagyon nagy többségben vannak a saját nemükhöz vonzódókkal szemben!
éreztem én is ilyen "bűntudat" félét amikor férfi volt az orvosom, váltás után ez megszünt...

Én azért nem lennék nagyon boldog, ha egy fiatalabb női urológus markolászná a párom szerszámát!
Értem, hogy orvosról van szó, de akkor is!
Arról nem beszélve, hogy egy férfi valószínüleg jobban érti a másik férfi problémáját, mint egy nő.
Na most így aztán meg tudom érteni a kérdező problémáját és javasolnám a női nődokit neki, ahogy én is döntöttem azután.
A nődoki is legyen nő, az nem fog esetleg élvezkedni rajtad, talán jobban meg is ért és a párod is boldogabb lesz...

Hát ha nincs is női nőgyógyász nálatok, akkor eleve nincs is mit tenni...
Persze hogy ez "csak" egy vizsgálat, de azért nagyon nem mindegy hogy a szememet vizsgálják, vagy a puncimat...
tegnapelőtt 16:59
valami ilyesmit gondolok én is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!