Nőgyógyászati vizsgálat előtt milyen fazont nyírtok? Vagy olyankor megnövesztitek az őserdőt, esetleg tarvágást végeztek? Hogyan kell nőgyógyászhoz menni ilyen értelemben?
Bocsi az offért: Ez a kérdés engem is érdekelt! Én nem voltam még, de nem tudom, hogy hogy "kell" menni...
Elsőnek: Azért nem tökmindegy, végülis ha pl. ortopédiára megyek akkor sem megyek dzsumbujos lábbal, mert a dokit úgysem érdekli...
Hihetetlen jó válaszok, behalok a röhögéstől, főleg 18:49-es dzsumbuj szövegén! :-))
Egyébként nem mindegy, hisz nem kérdezném, persze remélem vettétek, hogy a kérdést kicsit direkt eltúloztam. Persze hogy nem a doki kedvéért alakítok szivecskét, vagy bármit... :-) Viszont nem tudom mi a legnormálisabb, a doki szempontjából is. (Gondolom nincs bozótvágója, stb)
Érdekes...a 90-es évekig ez egyáltalán nem volt téma, mert nem volt divat a szőrtelenítés ily mértékben... egy picit ezt már túlzásnak érzem, hogy mindenki emiatt parázik, már a fiúk is.
A válaszom: hordd úgy, ahogy jól érzed magad. A dokinál ugyanez érvényes. Ahogy neked jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!