Nőgyógyászati vizsgálat során leveszitek a zoknit, ha van rajtatok?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 11:57
2/11 anonim válasza:
A nadrágom,a bugyim és a cipőm veszem le. Én zokniban megyek ki a paraván mögül.
3/11 anonim válasza:
Évszaktól függ. Tavasszal nyáron szoknyában megyek, így csak a bugyit veszem le szandiban fekszem fel. Télen egy jó hosszú tunikát veszek fel, így ott is maradhat az éppen aktuális cipő.
5/11 anonim válasza:
én se veszem le, ne pont ott fázzak fel
6/11 anonim válasza:
Nem veszem le. De ahová én járok ott még van egy frottír papucs is, amit fel lehet venni.
7/11 anonim válasza:
Nem veszem le. Mezítlábas időben szandiban megyek ki a vizsgálószékig, de ott ki szoktam bújni a szandálból, mert sztem koszos cipőtalp a dokibácsi arcába gáz. Zoknis időben zokniban megyek ki.
8/11 anonim válasza:
"koszos cipőtalp a dokibácsi arcába gáz."
nekem közelebb szokott jönni...
10/11 anonim válasza:
15:52 Hű, igazad van, akkor legközelebb meg is mosakszom! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!