Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nincs egyetlen melltartóm se!...

Nincs egyetlen melltartóm se! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eddig is csak 4 melltartóm volt, de mindet kinőttem, nincs a környéken csak 10000ft tól olyan méret ami nekem kell. pesten lenne jóval olcsóbb, de nem tudok pestre felmenni. Most van egyetlen egy bikini felsőm amiben járok, egyszerűen nincs pénzem venni melltartót, nem engedhetjük meg magunknak, én még suliba járok. Most ilyenkor mi van? Nagyon baj ha nem hordok melltartót, pedig nagyon kéne, nem jó bikiniben lenni egész nap, nem is szoktam hordani csak ha megyek suliba vagy valahova el.
2011. szept. 28. 11:56
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
A műtét nekem is eszembe jutott, de nagyon félek, még soha nem voltam kórházba, láttam egy videót mellműtétről és nagyon brutális:S
2011. szept. 29. 12:25
 22/23 anonim ***** válasza:
az, hogy beszélsz egy plasztikai sebésszel semmi kötelezettséggel nem jár - viszont mivel tb-s műtét lenne, nagyon válaszd meg, hogy kinél vállalkozol rá
2011. szept. 29. 12:42
 23/23 anonim ***** válasza:

nem szabad viedókat nézni, egy műtés nem külső szemlélőknek való látvány.

egyik kollaganőm 20 éve kisebbíttette a mellét, mert már alig bírta hordani őket.

már akkor is szépen megcsinálták (tb finanszírozással),ma már még jobb és szebb eredményeket érnek el a plasztikai sebészetben. félreértés ne essék, nem vagyok pl. műtét párti.

de, ha valami az hétköznapi életminőségünket jelentősen rontja, akkor bele kell vágni.

a vékonyságoddal extrém eset vagy, szükséges az orvosi segítség,mert később sokkal súlyosabb gerincproblémáid lehetnek.

2011. szept. 29. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!